banner108
Öne Çıkanlar Hamitköy Cumhuriyet Kupası Oynanıyor.. Kortta Başbakanlık Kupası.. Başkentte 4ledi.. (24) Doğan Türk BirliğiMerit Alsancak Yeşilova Maçı Yarına Ertelendi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

MAY Sahada..!
banner98

Ortamı inanılmaz özlediklerini ve yeniden döndükleri için son derece mutlu olduklarını aktaran Canbulat, sağlıklı ve kazasız belasız süreci devam ettirmek istediklerini söyledi.

Teknik heyetle birlikte hazırlık dönemine dair tüm planlamalarının hazır olduğunu belirten Merit Alsancak Yeşilova Teknik direktörü Şenol Canbulat, bu bağlamda dün başladıkları çalışma sürecine Pazartesi itibariyle devam edeceklerini söyledi. Yeni sezon itibariyle camianın önemli ismi Eray Yavuk’u da aralarına dahil ettiklerini belirten Canbulat, Eray’ın da bu sezon aralarında olacağını söyledi.

Haziran ayını hafif tempo ile geçireceklerini Temmuz itibariyle temponun artacağını ifade eden Şenol Canbulat, 24 Temmuz itibariyle Mağusa Türk Gücü karşılaşması ile hazırlık maçlarına başlayacaklarını ifade etti. Canbulat bu maçın ardından 28 Temmuz’da Yenicami ile hazırlık maçlarının devam edeceğini söyledi.

Merit Alsancak Yeşilova Teknik direktörü Şenol Canbulat, 25 Ağustos Yenicami, 28 Ağustos’da ise Mağusa Türk Gücü maçları ile hazırlık karşılaşmalarını tamamlayacaklarını belirtti.

İki etaplı kamp döneminin de sezon öncesi kendilerini beklediğini söyleyen Merit Alsancak Yeşilova Teknik Direktörü Şenol Canbulat, ilk kampın Temmuz sonu ikinci kampın ise Ağustos sonu olacağını sözlerine ekledi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
MAY Sahada..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75