banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Matahasu; ‘’Seyirci avantajımızı kullanmak bizim de hakkımız’’
banner98

 




U15 Ligi’nde 25 Haziran Cumartesi günü Görneç Üç Şehitler Stadı’nda Cihangir ile yarı finalde karşılaşacak ve final bileti arayacak olan Mağusa Türk Gücü’nde alt yapı yöneticiliği yapan Mehmet Matahasu, spor servisimize açıklamalarda bulundu.

‘’Tarafsız saha bize daha uzak’’

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Matahasu, ‘’Bilindiği üzere yarı final karşılaşmaları tarafsız sahalarda oynanacak. Biz MTG olarak Cihangir ile karşılaşacağız ve KTFF bizim maçımızı Görneç’te oynatma kararı aldı. Görneç Stadı bize daha uzak bir konumda yer almaktadır. Bundan dolayı taraftarlarımızdan yoksun bir şekilde bu maça çıkmak zorunda kalacağız. Çocuklarımız bugüne kadar çok çalıştılar ve bu maçta da galip gelerek finale yükselmek istiyoruz ancak karşılaşmanın Görneç Stadı’nda oynanacak olması bize dezavantaj sağlıyor. Seyirci bakımından karşılaşmanın uzak bir noktada oynanacak olması karşılaşmada taraftar gücünden yoksun kalacağımızın bir belirtisidir. KTFF yetkililerine seslenmek istiyorum. Bu maçı Mağusa ile Cihangir’in ortasına alabilirler. Görneç, Mağusa’ya daha uzak bir bölge. Diğer yarı final maçı 2 Lefkoşa takımı Çetinkaya ve Yenicami arasında oynanacak ve bu maç Gönyeli’de. 2 takım da seyircisi önünde oynayacak. Bu karşılaşmada seyirci avantajımızdan yararlanmak bizim de hakkımız’’ şeklinde konuştu.

HABER: NECMİ USAL

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75