banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Maraş, Olağanüstü Genel Kurula Gidiyor..!
banner98

Maraş Gençlik spor Kulübü’nde Kenan Akın başkanlığında yönetim kurulunda bulunan 21 üyenin 18’inin istifa etmesiyle birlikte Gazimağusa Kaymakamlığı’na başvuran yöneticiler, istifa dilekçelerini toplu halde iletmişlerdi. Bu gelişmeler üzerine Gazimağusa Kaymakamı 23/2016 sayılı dernekler yasasının 20. Maddesinin altıncı fıkrasının (ç) bendi uyarınca görevden alınan eski yönetim yerine kurucu üye İlker Atalay, Yiğit Doğruöz ve Ali Buruk’u, genel kurulu toplamak amacıyla bir ay süreliğine atadı.

Atanan üç üyenin yeni üye kaydı yaparak genel kurul tarihi belirlemeleri ve onbeş gün içerisinde kulübün ilan tahtasına asarak en az bir yerel gazetede yayınlayarak genel kurulun yapılmasını sağlamaları gerektiği belirtildi. Bunun üzerine atanan üyeler genel kurul tarihi olarak 11 Ağustos cumartesi gününü belirlerken, tüzük gereği başkan ve yeni üyelerin oluşumu için de genel kuruldan 48 saat öncesine kadar işlem yapacaklarını açıkladılar. Futbol takımı K-Pet Birinci Lig’de mücadele eden Gazimağusa’nın kırmızı beyazlı kulübü Maraş Gençlik Spor Kulübü, yeni başkan ve yönetimi seçtikten sonra yeni sezon çalışmalarına başlayacak.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75