banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne YDÜ Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Maraş lige odaklandı..!
banner98

 





           Yeni sezon çalışmalarına 16 Ağustos’ta teknik direktör Ahmet Ogan, yardımcı antrenör Korhan Kotbaş, kaleci antrenörü Mustafa Özkaraman yönetiminde yoğun bir şekilde devam eden Maraş’ta transfer çalışmaları yapılan son üç takviye ile sonuçlandırıldı.


Maraş Gençlik Spor Kulübü başkanı Hasan Oy yönetiminde transfer komitesi asbaşkan Kerem Eti, futbol şubesi sorumluları Murat Altınay, Hüseyin Özyalçın teknik direktör Ahmet Ogan’ın raporu doğrultusunda transfer görüşmelerinde sezon başından bugüne kadar yapılan görüşmelerden olumlu sonuçlar alarak atılan imzalarla transferleri gerçekleştirmiş oldu.


1.Lig kırmız grupta mücadele edecek olan Kırmızı beyazlılar Maraş Gençlik transferde bugüne kadar Ogün Dursun, Doğan Gözütok, Reşat Özbilgen, Hasan Büke, Olgun Tekbıyık, Aziz Duyuran, Lawrence Ogbe, Süleyman Bayır, Anıl Haklıgör, Valentin Bandabura’yı transfer edildi. Maraş’ta son olarak Mağusa Türk Gücü’nden kaleci Erol Kahraman, Hüseyin Müezzinoğlu ile Çanakkale’den Selçuk Sergeç’i transfer ederek kadroya son takviyeleri yaparak transferi noktalamış oldu.

Bu arada sezon öncesi Yedikonuk’tan transfer edilen Uğur Aktaş takımdan ayrılarak süper ligi ekiplerinden Değirmenliğe transfer oldu. 


Maraş Gençli teknik direktörü Ahmet Ogan, sezon öncesinde yeniden yapılanma içersinde mevcut kadroya transfer ettikleri futbolcular ile kadro derinliğini sağladıklarına vurgu yaparak son transferleri ile eksikliklerin giderildiğini ve transfere nokta koyduklarını belirtti.

Ogan, Maraş’ın yeniden yapılanma yolunda doğru hamleler yaparak tarihinde ilk kez 1.ligde kalıcı olabilecek iyi bir ekip oluştuğu inancında olduğunu söyledi.

Yeni futbol sezonuna 16 Ağustos’da teknik direktör Ahmet Ogan yönetiminde başlayan Maraş Gençlik yoğun bir hazırlık dönemi ile birlikte haftada 6 antrenman ile hazırlanarak 9 hafta geride kalırken, 17 Ekim Pazartesi’nden itibaren (10.hafta) çalışmalarını sürdürerek 21 Ekim Cuma günü 1.hazırlık dönemi 2.etap çalışmaları tamamlanarak hazırlık dönemi geride kalacak.

Yeni futbol sezonunda 10 takımlı 1.lig kırmızı grupta mücadele edecek olan kırmızı beyazlı Maraş Gençlik ligin ilk haftasında 30 Ekim Pazar günü deplasmanda A.Yeşilova maçı ile başlayacak.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75