banner108
Öne Çıkanlar Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..! Gökhana 17 Maç Ceza..! Transferde 216 İmza..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Maraş ilk devreden memnun..!
banner98

 





Sezona Hasan Oy başkanlığındaki yönetim kurulu, göreve getirilen teknik direktör Ahmet Ogan yönetiminde yardımcı antrenör Korhan Kotbaş, kaleci antrenör Mustafa Özkaraman ile birlikte başlayan Maraş Gençlik, lig kötü bir başlangıç yaparak üst üste iki maçı kaybetmelerine rağmen daha sonra toparlanma sürecine girerek üst üste kazanılan maçlar ile lige alışarak, son yedi karşılaşmada iyi bir performans ortaya koyarak ilk devreyi ilk iki içerisinde yer alarak tamamladı.

 

Yeni Takım Oluşturuldu

2.Ligde başarılı bir performans sergileyerek 1.lige yükselen Maraş Gençlik, geçmiş sezondan eriyen kadro yapısı içerisine belirlediğimiz transfer raporu doğrultusunda ihtiyaç olan mevkilere yapılan transferleri ile yep yeni bir takım oluşturduklarını belirten Ahmet Ogan, yapılan transferlerin sezon başı hazırlık dönemine katılmaları uyum sürecinin aşılmasına takım olma yolunda önemli bir adım olurken, genç koşan mücadele eden bir takım oluşturduklarını söyledi. 18 Ağustos 2016 yılında yeni sezon çalışmalarına az sayıda mevcut oyuncular ile birlikte yapılan yerinde transferler ile hız verdiklerini belirten Ahmet Ogan, birinci hazırlık dönemi çalışmalarımızı salon ve saha çalışmaları olarak yoğun bir şekilde sürdürdüklerini ifade etti.

 

Rocks Hotel’de Kamp Yapıldı

Sezon öncesinde yapılan birinci hazırlık dönemi çalışmaların ardından Girne’de Rocks Hotel’de birinci etap kamp çalışmaları yapma imkanı bulduklarını belirten Ahmet Ogan, “Kamp yeni oluşturulan bir takım için ve 1.lig deneyim az olan oyunculardan kurulu olması birliktelik adına son derece önemli olduğununa dikkat çekerek, çok yararlı bir kamp yapıldığını söyledi.  

 

Lig Başlangıcı

Birinci hazırlık dönemi programlanan şekilde eksiksiz yapılması sonucunda fiziksel, mental ve psikolojik olarak hazır bir şekilde lige girdiklerini işaret eden Ogan, ilk iki haftada istedikleri sonuçları alamayarak kötü bir başlangıç yaptıklarını belirtti. Takımın çok genç deneyimsiz olması 1.lig tecrübesi az futbolculardan kurulu olması oyun içerisinde zaman zaman basit hatalar yaptıklarını, iyi oynadıkları ve çok gol pozisyonuna girmelerine rağmen son vuruşlardaki beceriksizliklerden dolayı alabilecekleri puanların bazılarını alamadıklarını ifade eden Ahmet Ogan, ilk devrenin sonunda konulan totaldaki 20 puanlık hedefin 3 puan gerisinde 17 puanla ilk devreyi lider Merit A.Yeşilova’nın 2 puan gerisinde ikinci sırada tamamladıklarını belirtti.

Sezon başında En Güvendiğimiz “Maraş”ımızın Potansiyeli, En Büyük Gücümüz “Gençlik”imiz slogan ile yola çıktıklarını ifade den Ogan, devamla şunları söyledi:

“Ligin yeni takımı olmak, tarihinde ilk kez 1.ligde mücadele edecek olmak, sadece futbolcularda değil, başkan, yönetim, teknik kadro ve futbolcular ile birlikte tüm camiada yeni heyecanlar ve umutları da beraberinde getirdi. Bu birliktelik ligin ilk devresine çok olumlu yansırken, saha içindeki mücadele ve kazanma isteği her geçen gün üst seviyelere yükselerek, son haftalarda başarılı sonuçların gelmesine neden olurken, taraftarlarımızda da önemli heyecan yarattı.” İki grupta oynanan 1.ligin çok zor bir sezon olduğunun bilinci ile yolla çıktıklarını söyleyen Ahmet Ogan, işi en baştan sıkı tutarak ligde iyi işler yapmak için yoğun bir şekilde çalışmaların süreceğinin altını çizdi. Ogan, “Sezon öncesi düşüncemiz olan ligde kalıcı olmak için istenilen noktada olduğumuz görüyorum, amacımız ligin ikinci devresinde de aynı başarıya yakalayarak sezon sonuna taşımak hedefindeyiz.” dedi.

Ligin ikinci devresi için çalışmalara başladıkların bir veya iki oyuncu transfer ederek takım kadrosunda fazla değişikliğe gitmeyeceklerini belirten Ahmet Ogan, bugüne kadar her türlü maddi ve manevi desteğini esirgemeyen başkan Hasan Oy, yönetime ve her zaman yanımızda destek olan taraftarlarımıza çok teşekkür ederim.  

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75