banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Binatlı Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Maraş gençlerinden müthiş geri dönüş..! (3-2)
banner98

 






dakika 11 Emre Uysal’ın uzun topunda Faruk Akkuş kalecinin önde olduğunu gördü ve aşırtma denedi kalecinin sektirdiği topu Çağrı Özertural aldı şutunu vurdu defans araya girerek önledi.

dakika 20 Emre Uysal’ın sağ çaprazdan yaptığı ortada Soner Biberoğlu arkada bom boş durumda şutunu vurdu fakat top dışarı gitti.


dakika 25 Berkem ile gelişen Göçmenköy atağında Berkem’in sol çaprazdan yaptığı ortada Mevlut çok güzel bir sut vurarak durumu 1-0’a getirdi.

dakika 30 Faruk Akkuş’un ara pası ile Çağrı kaleci ile karsı karsıya kaldı fakat iyi bir vuruş yapamadı top dışarı gitti.


dakika 33 Faruk Akkuş’un 25 metreden çok güzel vurdu ama aynı güzellikte kaleci Arkın güzel bir kurtarış yaptı.

dakika 40 Mevlut 50 metre sürüklediği topu yerden sert kesti ve arka tarafta bomboş duran Kayra Gevreğe verdi ve Kayra skoru Göçmenköy adına 2-0’a getirdi.


dakika 45 Emre Uysal’ın ceza alanının üstünden şutunu kaleci Arkın sektirdi Faruk Akkuş bos kaleye şutunu vurdu ve durum 2- 1 oldu. ilk yarı 2 -1 bitti.

dakika 56 Çağrı Özertural’ın ara pası ile Emre Uysal topla buluştu ve sol ayağıyla şutunu vurarak soka denge getirdi. 2-2

dakika 73 Emre Uysal’ın kullandığı frikikte kaleci arkın topu sektirdi Soner Biberoğlu bos kaleye şutunu vurdu ve takımını 2-0 mağlubiyetten 3-2 galibiyete taşıdı.  

dakika 90 Mustafa Kermeoğlu kullandığı ortada ali Osman güzel bir kafa vurusu yaptı fakat Maraş kalecisi Adem mükemmel bir kurtarış yaptı ve top dışarı çıktı. Bu atak ile maç sona erdi ve Maraş rakibi Göçmenköy’e ilk yenilgisini tattırmış oldu.

 

Habeer ve Fotolar : Halil Esen

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75