banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Malatya, İmzaları Attırdı..!
banner98

Adem Büyük, Murat Akça, Jetmir Topalli, Benjamin Tetteh, Christian Cueva, Fernando Zuqui, Guido Herrera, Zeki Yavru, Eray İşcan ve Doğukan Emeksiz'in Malatya ekibiyle sözleşme imzaladığı törende, Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da yer aldı.

İmza töreni öncesinde açıklamalarda bulunan Adil Gevrek, yeni sezonun hayırlı olmasını dileyerek, "Bu statta hep birlikte çok üzüldük. Taraftarımız, camiamız, üzüldü. Bu sene özellikle yaptığımız transferlerde bir daha bu sıkıntıları yaşamamak için çok titiz davrandık. Yeni Malatyaspor büyük bir camiadır. Bu büyük camiaya, aramıza katılan futbolcularımızla inşallah büyük başarılara imza atarız. Daha önce birlikte çok büyük başarılara imza attık. İnşallah bundan sonra da yeni transferlerimizle, mevcut kadromuzla hep birlikte bu sene büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz. Geçen sene yaşamış olduğumuz sıkıntıları bir daha yaşamamak için titiz davrandık. Transfer sezonu devam ediyor. 2 ya da 3 transfer daha yapacağız. Hocamızla konuştuk, özellikle de stoper bölgesine transfer yapacağız. Onları da en kısa süre içerisinde yaparak bir an önce ailemize katmak istiyoruz. Transfer son güne kadar bitmez. İnşallah hocamız ve futbolcu kardeşlerimizle bu yolda yürüyeceğiz, bu yolda da herkesi yanımızda istiyoruz. Birlikte güçlüyüz. Taraftarlarımız takıma sahip çıksınlar" dedi.

"Beklentileri karşılayacağız"

Kendisinden beklentilerin farkında olduğunu dile getiren Adil Gevrek, "Fazlasıyla karşılayacağına inanıyorum. Sportif başarı önemli ama ekonomi anlamında da denge önemli. Bir harcama limiti var. Biz de bu sınır içerisinde davranıyoruz. İnşallah o konuyla alakalı da sıkıntı yok. Beklentiyi fazlasıyla karşılayacaklarına inandığımız için bu transferleri yaptık. Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu takım Allah’ın izniyle çok büyük işler başaracak" ifadelerini kullandı.

Hamza Hamzaoğlu: Malatyaspor'u daha iyi ve hak ettiği yerlere taşımaya gayret edeceğiz

Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ise şöyle konuştu: "Geçen hafta yapılan testler pozitif çıktı, son iki testimiz negatif çıktı ama yine biz tedbirli olalım çünkü bu virüsün nasıl bir şey olduğu belli değil. Bir gün çıkıyor, bir gün çıkmıyor. Onun için hem kendimizi hem de başkalarını koruyalım. Yeni sezon hayırlı olsun. Geçtiğimiz sezon pek istenilen gibi olmadı ama bu sezona yaptığımız transferle birlikte elimizde geçen seneden kalan diğer oyuncularla beraber iyi bir kadro oluşturduğumuzu düşünüyorum. İnşallah bu hafta lige başlayacağız. Tabii iyi de başlayabiliriz kötü de ama biz yolumuzu çizdik, emin adımlarla o yolda yürüyeceğiz. Tabii ki en önemli şey; burada hep beraber bir aile olarak, hepimizi birbirimizi severek, sayarak, saygı duyarak birbirimize Malatyaspor’u daha iyi ve hak ettiği yerlere taşımaya gayret edeceğiz. İnşallah bunu da başarırız."

banner116
Anahtar Kelimeler:
Malatya
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75