banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mağusa Spor Akademisi’nden Gövde Gösterisi..!
banner98




Gazimağusa Karakol İlkokulu halı sahasında dün gerçekleştirilen açılışa Mağusa Spor Akademisi’nde altyapılardan oluşan U7, U9, U12, U15 takımları ile Kadın futbol takımlarında görev yapan futbolcular, eğitmenler, dernek yönetimi, sponsorların yetkilileri, sporcu Aileleri, dernek kurucu ve üyeleri, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Başkanı Çelen Oben, spor basını ve seçkin konuklar katıldı.



Açılış kokteylinde konuşan KKTC Mağusa Spor Akademisi Derneği başkanı Ahmet Ogan, Temmuz 2013 yılında sporcu Ailelerin girişimi ile faaliyetlerine başlayan derneğin, 27 Ağustos 2014 yılında resmileştirilerek faaliyetlerini düzenli olarak sürdürmeye başladığını belirtti.



KKTC Mağusa Spor Akademisi Derneği kurulduğu günden beri istikrarlı bir şekilde her geçen gün büyüyen yapısı ve ağı ile birlikte gelişim göstermeye devam ettiğini belirtti.



Ogan, büyüyen ve gelişen Akademi U7 grubunda 15 sporcu, U9 iki gruba ayrılarak toplamda 60 sporcu, U12 aday kadroda 25 sporcu, U15 takımında 40 sporcu, Kadın futbol takımında ise 25 sporcudan oluşan oyuncu filosu ile toplamda 165 sporcuya potansiyeline ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.



Gazimağusa’da sportif faaliyetlerini yoğun bir şekilde sürdüren Akademide Eğitmenlerinin çok büyük özverisi ve emekleri olduğunun altını çize başkan Ahmet Ogan,  bilimsel eğitimleri sonucunda gelişim gösteren altyapı futbolcuları arasında Karan Fuat, Deniz Şeren, Arda Mart’ın Güney’de Olimpiyakos altyapısında da çalışmalar katıldıklarına vurgu yaptı.



Futbol Federasyonunda tescili tek özel Akademi olduklarının altını çizen başkan Ahmet Ogan, U15 yıldızlar ve Kadınlar liginde ilk kez mücadele ettikleri vurgusu yaptı.



Futbol dışında diğer sportif branşlara katılabilmek için çalışmaların sürdüğü, yakın gelecekte sonuç almak istediğini belirten Ogan, gelişen ve büyüyen Mağusa Spor Akademisi Derneğine tesis kazandırmak için girişimlerini sürdüğünü, dernek binası için Gazimağusa Belediye başkanı İsmail Arter ile tekrardan görüşeceklerini ifade etti.



Özel akademi olmanın zorluklarını yaşamalarına rağmen yılmadan usanmadan kararlı bir şekilde çalışmalarına devam ettiklerine dikkat çeken Ogan, çok önemli ve değerli sponsorlarında desteği ile yollarına devem ettiklerini söyledi.



Mağusa Spor Akademisi Derneği bugünlere gelmesinde başta yönetimdeki arkadaşlarına,
kurucu ve üyelerine, eğitmenlerine, sporcu Ailelerine ve tüm sponsorlara derneği adına çok teşekkür etti.



Altyapılar genel koordinatörü Süleyman Özkoç, birçok kulüplerde çalışmasına rağmen istenilen düzeye gelememenin sıkıntılarını yaşadığını, Akademide bulduğu ortam ve çalışma sisteminden son derece mutlu ve memnun olduğunu belirterek, Aileleri çocuklarına sahip çıkmaları için mesaj gönderen Özkoç, tek amacının çocuklara hizmet olduğunu, onlar için gereken ne ise yapabileceğinin altını çizerek, derneğe destek olan ve katkı koyanlara, sponsorlara ve Ailelere teşekkür etti.



Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği başkanı Çelen Oben ise birçok kulüplerde düzenli altyapılarının olmadığına vurgu yaparak, bu anlamda Mağusa Spor Akademisi altyapıda düzenli, sistemli ve her geçen gün büyüyen yapısı ile birlikte dikkat çektiğini belirterek, Akademi Ailesi içerisinde görev yapanlara çocuklara sahip çıktıklarından dolayı teşekkür etti.



Süleyman Özkoç’un ülke futboluna yapmış olduğu katkıları yakın en takip ettiğini, kulüp ayırmaksızın her kesime destek olduğunu belirten Oben, ülke futboluna koyduğu katkılardan ve yaptıklarından dolayı teşekkür etti.



Konuşmaların ardından, Kadınlar liginde Mağusa Spor Akademisi adına attığı 30 golle ikinci sırada tamamlayan Cemre Kara’ya gol kraliçeliği kupası başkan Ahmet Ogan tarafından verilerek onurlandırıldı.



Mağusa Spor Akademisi’nde görev yapan futbolculara, eğitmenlere teşekkür belgeleri, derneğe katkı koyanlara ve sponsorlara plaketleri dernek başkanı Ahmet Ogan, asbaşkan Hüseyin Özyalçın, KTSD başkanı Çelen Oben, İbrahim Kaptan Gedik, İlhan Kuş verilmesinin ardından çekilen anı resimleri ile açılışı ölümsüzleştirildi.


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75