banner108
Öne Çıkanlar Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Mesarya onaylandı Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Zokou ile tatlandı..! (2-4) Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mağusa Spor Akademi, Kayıpsız Tamamladı..! (4-2)
banner98

YER: Maraş Sentetik Stadı

HAKEMLER: Mehmet Volkan Çelik, Mazlum Karaboğa, Doğan Yıldız

MAĞUSA SA: Naciye, Fatma, Betül, Serpil (Dk.46 Ecem), Değer, Emine (Dk.57 Şerif), Sevcan (Dk.46 Müge), Meryem, Edanur, Nisa Nur, Sıdıka

GEÇİTKALE: Nermin, Ceren (Dk.48 Asu), Ayşe Ç, Gülçin, Şükrüye, Şöhray, Büşra, Ceren, Güllü, Ayşe G, Melike

KIRMIZI KARTLAR: Dk.64 Güllü ve Dk.86 Ayşe (Geçitkale)

GOLLER: Dk.21 Fatma, Dk.59 ve Dk.64 (p) Şerif, Dk.83 Nisa Nur (Mağusa SA), Dk.39 Büşra, Dk.78 Ceren (Geçitkale)

Kuzey Kıbrıs Turkcell Kadınlar Ligi’nde grup maçları bugün oynanan tek erteleme maçıyla tamamlandı. A Grubu’nda lider bulunan Akdeniz Spor Birliği ile Geçitkale takımları karşı karşıya geldiler. Maraş Sentetik Stadı’nda oynanan ve gol pozisyonu açısından oldukça zengin geçen karşılaşmayı Mağusa Spor Akademisi 4-2 kazanarak grubu kayıpsız lider olarak tamamladı.

Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım da gerek oyun gerekse skor olarak birbirlerine üstünlük sağlayamadılar. Fatma’nın 21.dakikada kaydettiği gole Geçitkale 39.dakikada Büşra ile cevap verince ilk yarı 1-1 eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarıda da her iki takımın gol arayışları devam etti. Mağusa Spor Akademisi antrenörü Şerif 57.dakikada oyuna girerek 59.dakikada skorda dengeyi bozan golü kaydetti.

64.dakikada kazanılan penaltıyı da gole çeviren Şerif skoru 3-1’e getirdi. Penaltı pozisyonuna sebep olan Güllü hakem tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı.

Sahada 10 kişi kalan Geçitkale 78.dakikada Ceren’in kaydettiği golle farkı yine bire indirdi. 86.dakikada Geçitkale sahada 9 kişi kaldı. Bu dakikada Ayşe Gullet gole giden rakibini yere indirince kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

83.dakikada Nisa Nur’un kaydettiği golle karşılaşmanın da sonucu belli oldu ve Mağusa Spor Akademisi Geçitkale’yi 4-2 mağlup ederek grubunu puan kayıpsız lider olarak tamamladı.

Cemil GARİP

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75