banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mağusa Masterlerinden vefa..!
banner98

 




          Bu bağlamda başlatılan ziyaretlerin ikincisini Kemal Çobanoğlu başkanlığında yönetim ve futbolculardan oluşan bir grup ile Mağusa Türk Gücü’nde uzun yıllar futbol oynayan lig ve kupa şampiyonlukları yaşayan efsane futbolcu Gürsel Alkan’ı (Ali Gürsel) evinde ziyaret ederek vefa örneği sergilemeye devam ediyor.

          Mağusa Futbol Masterleri Derneği’nin anlamlı ziyaretinde dolayı oldukça mutlu olan efsane futbolcu Gürsel Akan duygusal anlarda yaşadı. Başkan Kemal Çobanoğlu’nun yaptığı konuşmada,
Mağusa Masterler yönetim kurulu olarak Mağusa futboluna uzun yıllar hizmet vermiş eski Mağusa Türk Gücü futbolcusu Gürsel Alkan’ı (Ali Gürsel) evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulunarak, Kıbrıs futboluna adını altın harfleri ile yazan değerli futbolcu kardeşlerimizi her zaman hatırlayıp, değer vermeye devam edeceklerine vurgu yaptı.

         Kıbrıs Türk futboluna ve kulüplerimize vermiş oldukları hizmetlerden dolayı Mağusa masterleri tarafından Gürsel Alkan’a plaket taktim edildi. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gürsel Alkan (Ali Gürsel) oldukça duygulu anlar yaşarken, geçmiş yıllarda birlikte futbol oynadığı arkadaşlar ile bol bol sohbet ederek güzel anlar yaşandı. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75