banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Tatar Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mağusa Masterlerinde, Çobanoğlu 3.Kez Başkan..!
banner98

 




            Mağusa Türk Gücü Spor Kulübünde gerçekleştirilen genel kurulda divan başkanlığını Uğur Kiraz, sekreter olarak Birtan Sözüdoğru görev yaptı.

 İdari işlerden sorumlu Tanju Üngör, yönetim kurulunun yapmış olduğu faaliyetleri üyelerin bilgisine getirdi. Üngör, yılda bir kez Türkiye, bir kez de üçüncü ülkeye yurt dışına sportif temaslarda bulunulduğunu, yurt içinde de antrenmanların yanında hazırlık maçlarını sürdürdüklerini belirtti. Üngör, sosyal içerikli faaliyetlerin de devam edildiğini sözlerine ekledi.


Mali bilançoyu da mali işlerden sorumlu Mete Ünlücan açıkladı. Ünlücan, derneğin 55.757.00 TL gelirinin olduğunu, 55.876.44 TL de giderlerin olduğunu üyelerini bilgisine sunularak, faaliyet ve mali rapor oybirliği ile onaylandı.

Gündemin diğer maddesi başkanlık seçimi için tüzüğe uygun tek müracaat yapan Kemal Çobanoğlu üyelerden aldığı onay ile Mağusa Futbol Masterleri Derneği başkanlığına üçüncü kez seçildi. Kemal Çobanoğlu başkanlığındaki 6 asli 3 yedek üyelerde belirlendi.

Yönetim kurulunda Yıltan Özkıraç as başkan, Çetin Gülhan genel sekreter, Mete Ünlücan mali işler sorumlusu, Hüseyin Eryaşar, Tanyel Bayraktaroğlu, Tanju Üngör, Mehmetali Uluçağ. Disiplin kurulu Ertuğrul Hasipoğlu, Mustafa Güzoğlu, Mustafa Oraloğlu, denetleme kurulunda Uğur Kiraz, Oğuzhan Hasipoğlu, Alirıza Çırakoğlu olarak belirlendi.

Dilek ve temennilerden sonra Mağusa Futbol Masterleri Derneği genel kurulu tamamlanmış oldu. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75