banner108
Öne Çıkanlar Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Zokou ile tatlandı..! (2-4) Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..! Mahmut
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mağusa Masterleri Genel Kurul Yapıldı..!
banner98

Olağan genel kuruluda faaliyet ve mali raporları Mali İşler Sorumlusu Mete Ünlücan okudu. Üyelerin bilgisine getirlen Faaliyet ve Mali rapor oybirliği ile onaylandı. Gündemin diğer maddesi olarak başkanlık seçimi için mevcut başkan Çetin Gülhan devam etme konusunda karasız olduğu ve seçilen yönetim kurulu tarafından yeni başkan atanacak.

Çetin Gülhan Teşekkür Etti

Mağusa Futbol Masterleri Derneği başkanı Çetin Gülhan, genel kurulda yaptığı konuşmada, Caima içerisinde çok güzel bir birlikteliğin olduğunu, uyum içerisnde çalışmaların götürüldüğünü belirtti. Başkanlık görevine devam etmesi yönünde üyelerin talebi olduğundan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren başkan Çetin Gülhan, yeni dönemde gençlerin önünü açarak görev almalarının daha iyi olacağı görüşünü paylaşarak, görev süresi içerisinde kader birliği yaptığı üyeler, futbolcu arkadaşları ve sponsor olarak maddi manevi destek olan herkese teşekkür etti.

Yeni Yönetim Kurulu

Mağusa Futbol Masterleri Derneği’nde yapılan genel kurulda yeni yönetim kurulu seçilerek açıklandı. Yönetim Kurlu’nda Çetin Gülhan, Kemal Çobanoğlu, Yıltan Özkıraç, Hasan Tamel, Mete Ünlücan, Deniz Züğürt, Ozan Elmalı, İlhan Sözüdoğru, Vural Coşar, Nihat Kalfaoğlu, Hamit Caner görev aldı. Genel kurul dilek ve temennilerle sona erdi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75