banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Lefke
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mağusa Masterleri, Dinkelaker’i ağırladı..!
banner98

 


           Yemeğe, Mağusa Futbol Masterleri Derneği başkanı Kemal Çobanoğlu, yöneticiler, futbolcular ve Alman işadamı Werner Dinkelaker ile eşi katıldı. Oldukça samimi ortamda gerçeklertirilen yemekte futbolun ağırlıkta konuşulduğu çok güzel bir akşam geçirmenin mutluluğu yaşandı.

Yemekte Mağusa Futbol Masterleri Derneği başkanı Kemal Çobanoğlu ve yöneticileri Alman işadamı Werner Dinkelaker ile eşine çeşitli hediyeler yanında fotoğraflar ile hazırlanmış anı taplolarıda taktim edildi. Alman işadamı Werner Dinkelaker, burada ağırlanmaktan dolayı duyduğu menuniyeti dile getirerek, Böblingen master takımını karşılaşmalar ve temaslarda bulunmak üzere ülkemize getirmek için şimdiden çalışma başlatığını açıkladı.

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75