banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..! Raif Klasik Sergisi Alptürk Anısına Yapılıyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Maçlar Şifreli Mi..?
banner98

Süper Lig'de kalan 8 hafta maçları sezonun geride kalanında olduğu gibi şifreli bir şekilde yayınlanacak.

TFF Başkanı Nihat Özdemir, yayıncı kuruluş beIN ile bu konuda görüşmeler yaptıklarını ancak yayıncı kuruluşun haklı sebeplerden dolayı bu öneriye sıcak bakmadıklarını açıkladı.

"HUKUKSAL OLAYLAR ORTAYA ÇIKABİLİR"

Konu hakkında açıklamalarda bulunan TFF Başkanı Nihat Özdemir, "Ziraat Türkiye Kupası'nda 3 maçımız kaldı. Bu maçlar da programımızın içerisindedir. Kulüpler ve yayıncı kuruluşla görüşmeler devam ediyor. Türkiye Kupası şifresiz, herkes evinde rahat rahat izliyor. beIN Sports çok büyük bir rakam ödüyor. Gelirini şifreden kazanıyor. beIN Sports ile görüşüyoruz, şifresiz yayınlama durumunda bazı hukuksal olaylar ortaya çıkabilir. Bazı insanlar üye olmuş, bazıları olmayacak. Hukuk anlamında sıkıntı olabilir, haklıdırlar. Ligin şifresiz yayınlanmasına beIN Sports karar verir" dedi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Maçlar Şifreli Mi..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75