banner108
Öne Çıkanlar Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..! Transferde 216 İmza..! Garga GAK dedi
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Maçlar Seyircili Oynanacak mı..?
banner98

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Ekonomist Dergisi'nin sosyal medya hesabında katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulunuyor. Özdemir, ''Temmuz'da eğer Koronavirüsün kaybolması durumunda, şartlar da izin verirse son 3 haftayı seyircili oynatma durumumuz olabilir. Ana hedefimiz seyircisiz ama şartlar izin verirse son 3 hafta seyircili olabilir.'' dedi.

Nihat Özdemir, Trabzonspor'un UEFA'dan ceza alması ile ilgili '' Trabzonspor'un 2019'daki bilançosu ile ilgili bir konu. Biz konuyu biliyorduk. Birçok haklı noktamız olduğunu biliyoruz. Bu karar değişmez değil. Bu konuda bütün çalışmaları yapıp gücümüzü kullanacağız. Bütün gücümüzü ortaya koyacağız. Trabzonspor'un hak ettiğini alması için mücadele edeceğiz.'' ifadelerini kullandı.

Nihat Özdemir'in açıklamalarından öne çıkanlar:

''FFP şartlarını, lisans kurulunun bakacağı şartları, harcama limitlerini gözden geçiriyoruz. Yeni maddeleri ortaya koyacağız, bunu ilan edip, kulüplerimizin haziran sonunda bilançolarını alıp buna göre değerlendirmemizi yapacağız.''

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75