banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Maç Yarım Kaldı..! Sönen Işıklara Teslim Oldular..!
banner98

Yer: Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı.

Hakemler: Turgay Misk, Mehmet Ekşici, Necmi Bulut

T.Ocağı: H.Piro, Mustafa, Mehmet, T.Kaan, Bilal, M.Aylanç, Yakubu, A.Coşkun, Akande, A.saygı, Deniz

Cihangir: Tuğcan, Erol, Nurettin, Ertan, Mikail, Çağlar, Fırat, A.Öztürk, Henry Belle, Oliver Uche, Doğan

T.Ocağı-Cihangir maçı 13’ncü dakikada ışıkların bir bölümünün sönmesi sonucu durdu. Maçın orta hakemi Turgay Misk tarafından 13’ncü dakikada durdurulan maçta ışıkların tekrar yanması için bir süre beklenildi.

Bekleme süresi sürerken her iki takım futbolcuları da hakem tarafından soyunma odasına gönderildi. Sönen projektörün tamiri için gerekli yetkililerin gelmesi beklendi.

Ancak maçın durduğu dakikadan yaklaşık 47 dakika sonra hakem Turgay Misk 2 takım kaptanı Bilal ve Fırat’ı sahaya çağırıp maçı tatil ettiğini söyledi. Böylece oynanması gereken ancak sadece 13 dakika oynanıp tatil edilen maçın ne zaman oynanacağına konusunda Futbol Federasyonu yaptığı açıklamada maçın Çarşamba günü oynanacağını duyurdu.

Maç içinde sönen projektör maçın başlamasına dakikalar kala sönmüş ancak tekrar yanmıştı. Maçın 13’ncü dakikasında ise tekrar söndü. Skorboard maçın oynandığı sürede hiç çalışmadı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75