banner108
Öne Çıkanlar Ralli Şampiyon Melekler Kupası Yeni Erenköy ve Polatpaşanın.. Emre Kaplan Ve Ege Erülkü Nefes Kesen Nefes Nefese Şampiyonluk Yarışı.. Beşiktaşta Fernando Santos ile Yollar Ayrıldı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Maç bitti tartışmalar bitmedi..!
banner98

 



K-PET 2.Lig’in 13.haftasında lider Maraş, konuk ettiği İskele Trabzon’ mağlup etmeyi başararak ilk devreyi lider tamamlamıştı ancak karşılaşmada futbolda ender rastlanılacak bir olay oldu. Karşılaşmanın 63.dakikasında İskele Trabzon futbolcusu Devrim oyuna girmek için 4.hakem Mehmet Sezener’in yanına gitti. Değişiklik işaret edildi ve Mehmet’e oyundan çıkması söylendi. Devrim oyuna girdi ancak Mehmet’te oyunda kalmaya devam etti ve böylece İskele Trabzon bir süre karşılaşmada 12 kişi mücadele etti. İskele Trabzon karşılaşmada kural hatası olduğunu belirterek maçın tekrarını isteyeceğini açıkladı. Maraş kulübü ise kararına itiraz etmeyeceklerini ancak İskele Trabzon teknik direktörü Cenk Şeren’i bu olaydan sorumlu tuttuklarını belirtti.

Maraş kulübü başkanı Hasan Oy, açıklamalarında kendisinin göreve gelmeden önce Cenk Şeren’in Maraş kulübünü alacaklarından dolayı mahkemeye verdiğini ve kulübe icra kararı çıkarttığını belirterek, Cenk Şeren’in tamamen kişisel husumetlerinden dolayı yenilgiyi kabullenemeyerek bu tarz bir oyuna başvurduğunu söyledi.  Maraş olarak karşılaşmanın tekrar oynanmasına itiraz etmeyeceklerini ve kendilerinin her türlü zorluğa göğüs gererek yine bu karşılaşmadan galip ayrılacak güce sahip olduklarını vurguladı.
İskele Trabzon başkanı Ali Kaplan açıklamalarında olayla ilgili yazılı başvurularını Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na yaptıklarını ve çıkacak kararı beklediklerini ifade etti. Maraş’ın kendilerinin dost kulübü olduğunu ve görüntülerde de görüleceği üzere herhangi bir art niyetleri bulunmadığını söyleyerek, olayın tamamen hakemin oyunun kontrolünü kaybetmesinden kaynaklandığını ifade etti. Teknik direktörleri Cenk Şeren ile kendisinin konuştuğunu ve herhangi bir art niyet bulunmadığını belirten Kaplan, kural hatası olduğuna inandıkları olay için federasyondan çıkacak olan karara saygı duyacaklarını sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75