banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Girne Tatar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Lua Lua nihayet geldi..!
banner98




K-PET 1.Lig'den şampiyon olarak K-PET Süper Lig'e yükselen Merit Alsancak Yeşilova yeni sezon için güçlü bir kadro oluşturma hedefinde flaş transferlere imza atıyor. Alsancak Yeşilova, Demokratik Kongolu dünyaca ünlü forvet Lomana Lua Lua'yı dün akşam imza için adamıza getirdi.

1980 doğumlu olan Kongolu oyuncu kariyerinde Newcastle United, Olympiakos, Porstmouth ve Omonia gibi önemli takımlarda oynamıştı. Lua Trèsor Lomana, son 4 yıldır futbol hayatını Türkiye'de sürdürüyordu. Son olarak Şanlıurfaspor'da forma giyen golcü isim Kardemir Karabükspor, Çaykur Rizespor ve Akhisar Belediyespor'da da forma giyerek önemli başarılar elde etmişti. 

Uzun süredir gelmesi beklenen ancak babasının sağlık sorunları nedeni ile gelmesi rötara uğrayan Lua Lua dün akşam geç saatlerde adaya geldi. Önce 18.00 uçağına bilet alınan yıldız oyuncu uçağı kaçırınca gece 01.30’da alınan bilet ile adaya geldi. Ailesi ile gelen Lua Lua otele yerleşerek istirahate çekildi. Yıldız oyuncuya bugün bir ter idmanı yaptırılacağı açıklandı.

Lua Lua açıklamalarında futbolumuzda efsane olmaya geldiğini söyledi. Dünyanın her yerinde futbol oynadığını, futbolun kendisi için bir tutku olduğunu ve yeniden sahalara geri dönecek olmasının kendisini heyecanlandırdığını ifade ederek sezonun ilk maçını iple çektiğini söyledi.

Lua Lua, kariyerinde belki de dünyanın en iyi ligi olan Premier Lig dahil birçok önemli ligde ve takımda forma giydiğini vurgulayarak Alsancak Yeşilova'nın ortaya koyduğu projenin kendisini heyecanlandırdığını söyledi. Lua Lua, futbol dünyasında önemli bir kariyeri ve ismi olduğunu belirterek bu ismine ve unvanına yakışır bir futbol sergileyeceğini ve Alsancak Yeşilova'ya para alıp oturmaya gelmediğini ifade etti.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75