banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTGden Farklı Prova.. (41) FUTBOLDA TÜM LİGLERDE GÜNÜN SONUÇLARI..! Zor da olsa Cihangir..! (2-1) Bağcıl Simonu Ülkesine Yolladı!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

LTB ve Ortaköy’den Dev İşbirliği..!
banner98

Sporcu yetiştirilmesine imkan verecek proje kulüp yetkililerine aktarıldı

Ortaköy Spor Kulübü’nü ziyaret eden LTB Başkanı Mehmet Harmancı, kulübün sporcu altyapısını geliştirecek bir teklifte bulundu. Mengü Kont başkanlığındaki Ortaköy SK Yönetim Kurulu ve kulüp üyelerinin yer aldığı toplantıda Ortaköy’ün Lefkoşa’nın gelişmekte olan bir bölgesi olduğunu vurgulayan Başkan Harmancı, bölgedeki çocukların ve gençlerin kulübün altyapısında spor yapabilmesi için LTB olarak sorumluluk almak istediklerini açıkladı.

Başkan Harmancı, LTB olarak geliştirdikleri bir proje ile kulüp altyapısını canlandırabileceklerini, Ortaköy Sentetik Sahası’nın bu projeyi uygulama adına çok uygun bir tesis olduğunu aktardı.

Başkan Harmancı: Kulübe gelir getirici kaynak yaratılacak, çocuklar için yeni bir alternatif olacak

Başkan Harmancı LTB’nin ürettiği proje ile hem kulübe gelir getirici kaynak yaratılacağını, hem bölgedeki çocuklar ve gençlere önemli bir spor alternatifi oluşturacağını, hem de başkentteki en iyi spor alanlarından birisi olan Ortaköy Sentetik Sahası’nın daha yoğun kullanılabileceğini belirtti. Ortaköy Spor Kulübü Yönetim Kurulu’nun tekliflerini değerlendirdikten sonra kısa süre içerisinde çalışmalara başlanabileceğini aktaran Başkan Harmancı, Lefkoşa’daki sporcu altyapılarının gelişimine önem verdiklerinin altını çizdi.

Kont: Başkan Harmancı’nın teklifi bizi heyecanlandırdı

Ortaköy Spor Kulübü Başkanı Mengü Kont ise Başkan Harmancı’nın sürpriz olarak gördükleri proje teklifinin kendilerini heyecanlandırdığını ifade ederek, projenin kulüpleri için oldukça değerli olduğunu belirtti. LTB ile çalışmaya hazır olduklarını aktaran Kont, Başkan Harmancı’ya yaklaşımı ve kulüplerine verdiği önem nedeni ile teşekkür etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75