banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Lefke Kartal KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Londra'da Milli Heyecan Başladı..!
banner98

Londra’da yapılacak tanınmamış Ülkeler Dünya Futbol Şampiyonası (CONIFA)’na katılacak Kuzey Kıbrıs (KKTC) Milli Takımı 30 Mayıs Çarşamba günü İngiltere’ye gidecek.

Hazırlıklarını Kıbrıs’ta sürdüren KKTC’nin ilk maçını 31 Mayıs Perşembe günü Enfield Town Kulübü’nün Enfield’deki Stadı Donkey Lane’de oynayacağı ve Kuzey Kıbrıs (KKTC) Milli Takımının, Londra’ya geldiği gün öğleden sonra maçın oynanacağı statta bir antrenman yapacağı açıklanırken Londra da yaşayan Kıbrıslı Türkler heyecanla takımımızı desteklemeyi bekliyorlar.

Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) Başkanı Kemal Soyer, maçın biletlerinin kendileri tarafından da satışa sunulduğunu söyledi. Maçlarla ilgili bilet almak isteyenlerin Federasyon Sekreteri Soner Mustafa’yı (07721 887156) numaralı telefondan arayabileceklerini kaydetti.

Enfield Town Kulüp Müdürü Ramadan İsmail de, WFC 2018 Tickets conifa.org’a giriş yapılabileceğini ifade etti. Ramadan İsmail, yayınladığı mesajda, şunları söyledi:

“Dünyada ki tüm Kıbrıslı Türkler. Bu yaz sizin KKTC Futbol Milli Takımınız Dünya Kupası’nı oynamak için Londra’ya geliyor. Takımınızı, renginizi, oyuncularınızı, ükenizi desteklemek ve bayrağınızı dalgalandırmak için biletlerinizi alınız.”

2018 CONIFA Dünya Kupası Grupları şöyle:

1.Grup: Barawa, Ellan Vannin, Tamil Eelam, Cascadia

2.Grup: KKTC, Abazya, Felvidek, Tibet

3.Grup: Padanya, Sekelistan, Kiribati, Matabeleland

4.Grup: Panjab, United Koreans, Western Armenia, Kabylia

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75