banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne YDÜ Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ligler Tehlikede..!
banner98

Takımlar hazırlıklarına yaklaşık iki hafta önce başlarken önerilen 8 haftalık hazırlık süresi de sekteye uğramış oldu.

1 Ekim tarihine kadar askıya alınan antrenman ve hazırlık maçları gibi faaliyetler nedeniyle 22 Ekim’de başlaması planlanan yeni sezonun da ertelenme ihtimalini güçlendirdi.

Bu konuda bilgilerine başvurduğumuz teknik adamlar hazırlıkların 1 Ekime göre yeniden planlanması gerektiğini ve yeni bir 8 haftalık süreye ihtiyaçları olacağını kaydettiler.

Geride kalan iki haftalık çalışmaların yaklaşık üç haftalık durma süresince kaybolacağını belirten teknik adamlar 22 Ekim’de liglerin başlamasının bu şartlarda mümkün olmadığını belirterek Futbol Federasyonu’nun bu konuda açıklama yapmasını beklediklerini söylediler.

Kıbrıs Türkn Futbol Federasyonu pandeminin ülkedeki seyrine göre ve vaka sayılarındaki artış ve azalmaya göre yeni terihleri yapacağı toplantıda belirleyecek.

Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz bazı kulüp başkanları ise liglerin ertelenmesine sıcak baktıklarını ve bu konuyla ilgili Kulüpler Birliği nezdinde bir dizi toplantılar yaparak görüşlerini Futbol Federasyonu’na ileteceklerini aktardılar.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Ligler Tehlikede..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75