banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan GG Hamitköy BozalanlarEvrensel İkilisi Zirvede
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Lig Sarıya Boyandı..!
banner98

K-Pet Süper Ligi’nde ilk üç haftada Çetinkaya oyuncusu Faye Baptiste, Girne Halk Evi takımından Lowrence Ogbe ve Willian Hamadou, Cihangir takımından Doğan ve Salih Say, Yenicami’den de Keneth ilk üç hafta içinde kırmızı kart gören futbolcular oldu.

K-Pet Süper Ligi’nin ilk 3 haftasında oynanan karşılaşmalarda toplamda 98 sarı kart gösterildi.

İlk hafta 26 sarı kart gösterilirken ikinci haftada bu sayı 26 oldu. En fazla sarı kartın gösterildiği hafta ise geçtiğimiz hafta oynanan 3. Hafta oldu. Üçüncü haftada 38 sarı kart gösterildi.

K-Pet Süper Ligi’nde ilk 3 haftada toplam 98 sarı kart çıkarken en fazla sarı kart ise ligin ikinci haftasında oynanan Doğan Türk Birliği Binatlı maçında çıktı.

Bu maçta toplam 9 sarı kart gösterilirken ilk 3 haftada en çok sarı kart çıkan karşılaşma oldu.

İlk hafta oynanan Küçük Kaymaklı – Cihangir karşılaşması ise 8 sarı kart ile en çok kartın gösterildiği ikinci maç oldu.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Lig Sarıya Boyandı..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75