banner108
Öne Çıkanlar Doğan Sabrımız Taşmıştır.. Vincent Allan Yeni Boğaziçi 1.Lige Düştü.. Forest İskelede Maden Buldu.. (02)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Levent Soykut Anı Turnuvası Başlıyor..!
banner98

Bu gece Atatürk Spor Salonunda başlayacak olan turnuva da ilk müsabakalar erkekler kategorisinde oynanacak. Yarın akşam oynanacak olan bayanlar karşılaşmasının ardından Cuma gecesi turnuvanın bayanlar ve erkeklerde final karşılaşmaları oynanacak. Bu gece erkekler karşılaşmasında saat 18.30 da YDÜ ile Yeni Erenköy Belediyesi karşı karşıya gelecek bu karşılaşmanın ardından saat 20.00 de Vakıflar ile DAÜ karşı karşıya gelecek. Bu gece oynanacak karşılaşmalar Atatürk Spor Salonun da oynanacak. Perşembe akşamı oynanacak olan bayan müsabakaları Necati Taşkın Spor Salonu oynanacak. Turnuva Cuma akşamı Atatürk Spor Salonunda oynanacak olan bayan ve erkek finali ile tamamlanacak.

Turnuvanın Programı

Tarih

Müsabaka

Saat

Salon

Katagori

17 Ekim Çar.

YDÜ -YEBVK

18.30

ASS

B. ERKEK

17 Ekim Çar

Vakıflar –DAÜ

20.00

ASS

B. ERKEK

18 Ekim Per

YDÜ –Vakıflar

18.30

NTSS

B. BAYAN

18 Ekim Per

YEBVK –LAÜ

20.00

NTSS

B.BAYAN

19 . Ekim Cuma

Bayan Finali

18.30

ASS

B. ERKEK

19 . Ekim Cuma

Erkek Finali

20.00

ASS

B. BAYAN

“Vakıflar Anıyor” Turnuvası Cumartesi gerçekleşecek

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen sezon öncesi hazırlık turnuvalarının bir diğeri Yıldız Kızlar kategorisinde Cumartesi gerçekleşecek. Vakıflar Spor Kulübünün merhum sporcu, antrenör ve idarecilerinin, Vakıflar Spor Kulübü Anıyor adı altında düzenlenecek olan Yıldız Kızlar Turnuvası Cumartesi günü saat 10.00 da Necati Taşkın Spor Salonunda başlayacak. Ayni gün tamamlanacak olan organizasyonda 8 Yıldız Kız takım mücadele edecek. Müsabakalar 4 erli iki grup halinde oynanacak. İlk iki takımın yarı finale yükseleceği organizasyonda A1 –B2 B1-A2 yarı final eşleşmeleri sonucunda galipler final mağluplar 3. Lük maçında karşı karşıya gelecek. Turnuva sonucunda dereceye girecek takımlar a ödülleri takdim edilecek.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75