banner108
Öne Çıkanlar Girne Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı Hataya bu kez kaybettik: 64-78
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Lefkoşalılar, Girnelilere Karşı..!
banner98

K-Pet Süper Lig’in 13. Haftasında Lefkoşa takımları ile Girne takımları karşı karşıya geliyorlar. İlk yarının tamamlanmasına 3 hafta kala ligde işler gittikçe kızışıyor.

Cumartesi günü Lefkoşa’da Yenicami son 5 haftadır sürekli kazanan Merit Alsancak Yeşilova’yı konuk edecek. Geçtiğimiz sezon iki takım arasında oynanan karşılaşmaları Yenicami 2-0 ve 3-2’lik skorlarla kazanmıştı.

Yine Cumartesi gün Çetinkaya, Girne Halk Evi’ne konuk olacak. Süper Lig’e bu sezon yükselen Girne Halk Evi 7 puanla düşme hattında yer alırken Çetinkaya ise 18 puanla ligin ortalarında bulunuyor. Her iki takımın da galibiyet hesabı yaptığı maçta Girne Halk Evi düşme hattının dışına çıkmak, Çetinkaya ise üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

Pazar gün oynanacak maçlarda ise Doğan Türk Birliği, Küçük Kaymaklı’yı ve Gençlik Gücü de Türk Ocağı’nı konuk edecekler.

Zirve yarışını sürdürmek isteyen Doğan Türk Birliği’nde de düşme hattının dışına çıkmak isteyen Küçük Kaymaklı’da da tek hedef galibiyet. Geçtiğimiz sezon iki takım arasında oynanan karşılaşmaları 4-2 ve 3-1’lik skorlarla Girne temsilcisi kazanmıştı. Türk Ocağı’nı konuk edecek olan Gençlik Gücü son 8 maçtır galibiyet yüzü görmedi. Bu maçlarda 2 beraberlik 6 mağlubiyet alan Gençlik Gücü rakibi karşısında kötü gidişe dur demek istiyor. Girne temsilcisi Türk Ocağı ise şu ana kadar topladığı 20 puanla ligde 5.sırada bulunuyor. Üst sıralardan kopmak istemeyen Türk Ocağı da bu maçta galibiyet hedefliyor. Geçtiğimiz sezon Lefkoşa’da oynanan maçı Gençlik Gücü, Girne’de oynanan maçı ise Türk Ocağı 1-0’lık skorlarla kazanmışlardı.

Haber: Cemil GARİP

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75