banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Lefkoşa Kupası heyecanı..!
banner98

 





LTB Başkanı Mehmet Harmancı ve KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu’nun yanı sıra LTB Asbaşkanı Akın Aktunç, Spor Komisyonu Üyesi Hüseyin Kıral, KTFF 2.Başkan Vekili Oktay Çocuk ve LTB Danışmanı Evrim Hınçal’ın katıldığı toplantıda Lefkoşa Kupası konusu masaya yatırıldı. Lefkoşa Beledi sınırları içerisinde bulunacak kulüplerin yanı sıra KTFF’ye bağlı futbol okullarının katılımını öngören turnuva 11-12 ve 13-14 yaş olarak 2 farklı kategoride oynanacak. Yusuf Kaptan Sahası’nda düzenlenecek turnuvanın tarihi konusunda araştırmalar yapılırken, Ağustos ayı içerisinde yapılması planlanıyor.

 

Harmancı ve Sertoğlu memnuniyet belirtti

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, hedeflerinin Çağlayan Bölgesi’ni canlandırmak olduğunu, bu kapsamda düzenleyecekleri Lefkoşa Kupası’nın altyapılar yanında bu amaca da hizmet edeceğine işaret etti. KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu ise kurumlar arası işbirliğine güzel bir örnek oluşturacak Lefkoşa Kupası’nın yürüttükleri altyapı vizyonlarına uygun olacağını ifade etti.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75