banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTGden Farklı Prova.. (41) FUTBOLDA TÜM LİGLERDE GÜNÜN SONUÇLARI..! Zor da olsa Cihangir..! (2-1) Bağcıl Simonu Ülkesine Yolladı!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Lefke’ye Hayat Öpücüğü..! (0-1)
banner98




 YER: Ozanköy Mustafa Özkayım Stadı.

HAKEMLER: Fehim Dayı, Ali Karahasan, Engin Akkagün

OZANKÖY: Feyyaz, H.Aydıngönül (Dalyan 90+2) Guis Naimke, Alpay, Sade Junior Dion, A.Kopça, Fikret (Mehmet dk.59) Serhan, H.Çakmak, Mustafa, Saydam

LEFKE: M.Özeralp, M.Toros, Aykut, Rahmi, Zihni, Semih (Kasım dk.55) Allen (Zekai dk. 90) Kaan, Candy, Yılmaz, Burak (Arif dk.86)

GOL: Dk. 65 Yılmaz (LEFKE)

 

1. dakikada gelişen Lefke atağında Yılmaz’ın pasında Burak kaleci Feyyaz’dan da kurtulduğu anda yaptığı vuruşta kaleye gitmekte olan topu çizgi üzerinden H.Çakmak uzaklaştırdı ve Lefke’ye gol şansı tanımadı.

6. dakikada Lefke’den Yılmaz bu kez sol taraftan ceza alanına iyi bir top gönderdi. Burak’ın penaltı noktası üzerinden vuruşunda top az farkla üstten dışarı gitti.

11. dakikadaki Lefke atağında Yılmaz bir kez daha soldan ortaladı, topun gelişine penaltı noktası üzerinden kafa ile vuran Semih oldu. Ancak top yandan dışarı çıktı.

31. dakikada Burak rakip ceza alanı içinde yerde kaldı. Bu pozisyonda Lefke futbolcuları uzun süre penaltı itirazında bulundular. Ancak hakem oyunu devam ettirdi.

41. dakikada gelişen Ozanköy atağında Sade Junior Dion’un kafa vuruşunda top M.Özeralp’ta kaldı.

48. dakikada Ozanköy’den Sade Junior Dion’un kafa pasında H.Aydıngönül bekletmeden vurdu, ancak top uzak direğin yanından dışarı çıktı.

60. dakikadaki atakta Ozanköy’den Serhan’ın rakip ceza alanı içine gönderdiği topu Sade Junior Dion göğsü ile kontrol ettiği topa sert vurdu, fakat  kaleci M.Özeralp ayni güzellikte topu tokatlayarak rakibine gol şansı tanımadı.

61. dakikada Ozanköy atağında Saydam’ın ortaladığı topa Sade Junior Dion kafa ile vurdu top yandan dışarı gitti.

65. dakikada Lefke’den Candy rakip ceza alanının hemen dışında düşürüldü. Kazanılan serbest vuruşu Yılmaz kullandı ve baraja rağmen topu filelere göndererek takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

68. dakikada Lefke bir kez daha Ozanköy ceza alanı dışında serbest vuruş kazandı. Atışı kullanan yine Yılmaz oldu, ancak top üstten dışarı gitti.

90+3’ncü dakikada Lefke’den günün başarılı adamlarından Yılmaz’ın kullandığı faulde arka direkte Kaan topa kafa ile vurdu. Ağlara gitmekte olan topu çizgi üerinden M. Kılıç uzaklaştırdı.

90+4’ncü dakikada Ozanköy rakip kaleye yaklaşık 25 metreden bir serbest vuruş kazandı. Ancak sonuç çıkmadı ve Lefke karşılaşmadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75