banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Lefke
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Lefke’nin Kasım’ı var..! (1-0)
banner98




Yer: Lefke 16 Ağustos Stadı.

Hakemler: Ali Özer-Hüseyin Özaşılk-Ali Karahasan

LEFKE: Zeki- Hüseyin (Zekai dk.70)- Armastrong- Stellios- Rahmi (Cemal dk.60)-Semih- Smart (Mehmet dk.90+5)- Arif- Yılmaz- Kasım- Allen

GAÜ ÇETİNKAYA: Şiho- Hasip- Mustafa- Zihni- Ludgero- Hakan- Sercan- Armond (Faye Dk.59)- Paulos (Kağan dk.6)-Ahmet Can- Erhan (Mustafa Dk.64)

GOL: Dk. 8 Kasım

 

4. dakikada Lefke’den Smart’ın ceza alanı içinden müsait pozisyondaki vuruşunu Hasip kale önünden uzaklaştırdı.
8. dakikada Lefke öne geçti. Bu dakikada kazanılan korner atışında ceza alanı içerisinde topu elinden kaçıran kaleci Şiho’nun hatasını affetmeyen Kasım takımını 1-0 öne geçiren golü attı.
32. dakikadaki GAÜ Çetinkaya atağında Armond sol taraftan son çizgiye kadar indikten sonra topu geriye çıkardı. Ancak altı pas içerisinde Ludgero öylesine kötü bir vuruş yaptı ki topu farklı şekilde dışarı attı.
35. dakikada gelişen GAÜ Çetinkaya atağında Hakan’ın sağdan ortasında arka direkte Ahmet Can’ın vuruşunda Zeki topa müdahale etti, defans topu uzaklaştırdı.
44. dakikadaki Lefke atağında Hasip’in kendi ceza alanı içinde topu ellediği gerekçesiyle Lefke takımı bu pozisyona uzun süre penaltı diye itiraz attı.



65. dakikada Lefke ceza alanı içinde Hüseyin ve Faye’nin birlikte girdikleri hava topu mücadelesinde her iki futbolcu da kötü sakatlandı. Uzun süren tedavi sonucunda Faye başı sarılı olarak oyuna devam etti. Ancak Hüseyin başında oluşan kanama nedeniyle ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bu pozisyonda sahaya giren ve hakeme karşı olan itirazlarını sürdüren Lefke teknik adamı Mehmet Solkanat oyun dışına gönderildi.
72. dakikada gelişen GAÜ Çetinkaya atağında Kağan defansın arkasında topla buluştu. Üzerine çıkan kaleci Zeki’nin üzerinden topu aşırttı. Kaleye gitmekte olan topu Allen çizgi üzerinden uzaklaştırarak rakibine gol şansı tanımadı.
86. dakikada Zekai Kasım’ın pasında kaleci ile karşı karşıta kalmasına rağmen kötü vurunca kaleci Şiho topu uzaklaştırdı.
90+8’nci dakikada GAÜ Çetinkaya’dan Hasip’in kaptırdığı topla Armstrong ceza alanına girdi fakat çok kötü vurarak topu dışarı attı. Az sonra maç da Lefke’nin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. A-2 gençler maçını GAÜ Çetinkaya gençleri 3-0 kazandı.


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75