banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Lefke’de Yakup ve Aykut Krizi..!
banner98

Süper ligin başlamasına kısa bir süre kala Lefke’de yine sorunlar baş gösterdi. Lefke’nın başarılı defans oyuncusu Yakup Esmeraslan yönetim tarafından kadro dışı bırakıldı.

Alınan bilgilere göre Tağmanlar Kupa maçı öncesi kulüpten alacağı olan ve parasını isteyen Yakup, beklediği cevabı alamayınca G.Gücü ile oynanan Tağmanlar anı maçına gitmedi.

Bu yaşananlar üzerine Lefke yönetimi Yakup Esmeraslan’ı kadro dışı bırakma kararı aldı.

Aykut Esmeraslan ise yaşanan bu gelişmelerden sonra kardeşinin kadro dışı bırakılmasından dolayı takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildirdi.

Hafta sonun beridir antrenmanlara katılmayan kardeşler Lefke ile ipleri koparma noktasına geldi.

Yakup Çetinkaya ile Aykut Merit Alsancak Yeşilova ile görüşüyor

Lefke yönetiminin Yakup’u kadro dışı bırakmasının ardından, Yakup Çetinkaya ile görüşmelere başladı ve anlaşmaya çok yakın oldukları gelen bilgiler arasında. Aykut Esmeraslan ise Merit Alsancak Yeşilova ile görüştüğü ve transferin bitmesinin çok yakın olduğu öğrenildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75