banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Lefke’de Tek Hedefleri Çeyrek Final..!
banner98

Lefke teknik patronu İlktaç Karayel, çektikleri kuranın zorluklarını bildiklerini, kendi sahalarında oynayacakları bu karşılaşmada turu geçmek için herşeylerini ortaya koyacaklarını söyledi.

Herhangi bir eksikleri olmadığını, K.Kaymaklı karşısında alınan deplasman galibiyetinin takıma olumlu yansıdığını belirten tecrübeli teknik adam, takımının gösterdiği performansdan memnun olduğunu vurguladı.

Bu zorlu mücadelede tüm Lefke taraftarlarını maça davet eden Karayel, taraftarların vereceği destekle turu geçeceklerine inandığını belirtti.

Oshan, Hem Ligi Hem Kupayı İstiyoruz

Doğan Türk Birliği teknik patronu Caner Oshan ise, ligin en zor deplasmanlarından birine gideceklerini, Lefke’nin gücünün farkında olduğunu ancak takımına olan güveninin tam olduğunu belirtti.

Tam kadro maça hazırlandıklarını, kupada ve ligde hedeflerinin zirvede yer almak olduğunu belirtti.

Lig yarışında 8-9 puan gerideyken bile hiç inancını yitirmediğini belirten Oshan, şu an gelinen noktada yarışın tam olarak ortağı haline dönüştüklerini vurguladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75