banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Lefke’de Aykut ve Yakup Tamam gibi..!
banner98




Geçen sezonun devre arasında Yalova’ya transfer olan ve başarılı bir sezon geçiren Aykut ile her konuda anlaşma sağlandığı belirtilirken Aykut’un da eski takımına dönme noktasında olmasından dolayı sevinçli olduğu vurgulandı. Aykut ile bugğn son kez görüşülüp anlaşmanın net olarak tamamlanacağı öğrenildi. 

Ayrıca Aykut'un kardeşi başarılı isim Yakup ile de yapılan görüşmeler sonrası Yakup ile de anlaşmaya yakın olunduğu ancak görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. Yakup ile yapılan görüşmelerde yakınlaşma olduğu ancak tam olarak anlaşmanın sağlanmadığı sızan bilgiler arasında oldu. 

Kasım konusunda ise bugün Kasım ile Lefke yönetimi arasında bir görüşme gerçekleşecek ve Kasım’ın son durumu netlik kazanacak.

Alınan bilgilere göre Kasım ile anlaşma yolları aranacağı ancak anlaşılamaması halinde Kasım’ın 1 yıl kiralık verileceği ancak bu takımın MTG olmayacağı öğrenildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75