banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Binatlı YDÜ Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Lefke, Start Verecek..!
banner98

Yeni yıla yeni umutlarla girdiklerini ifade eden Lefke Teknik Direktörü Toygar Davulcu, 2020’de yaşanılan tüm olumsuzlukların geride kalmasını istediğini belirterek, yeni yılda en büyük dileğin ise sağlık ve mutluluk olduğunu söyledi.

Lefke yönetimi ile bir araya geldiğini ve planlamasını paylaştığını belirten Toygar Davulcu, yönetiminde bu planlamaya sıcak baktığını ve her şeyin yolunda gitmesi durumunda 18 Ocak’ta çalışmalara başlayacaklarını söyledi. 18 haftalık bir planlama yaptığını Mayısa kadar sıkı çalışacaklarını, Mayıs ayında verecekleri küçük bir aranın ardından ise yeniden çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.

Oyuncu grubu ile yeni yıl öncesi yönetimle bir araya gelip, güzel bir dayanışma örneği gösterdiklerini de ifade eden Lefke Teknik Direktörü Toygar Davulcu, tüm oyuncu grubunun sürece başlama adına istekli ve arzulu olduğunu söyledi. Şartların uygun olmasının en büyük istekleri olduğunu belirten Davulcu, 18 Ocak’ta olası bir aksilik çıkması durumunda ise sürecin Ocak ayı çıkmadan yeniden başlayacağını söyledi.

Yabancı oyuncusu Abaka’nın ülkede olduğunu ve aralarında olduğunu belirten Toygar Davulcu, Abaka’nın hiç aralarından ayrılmadığını, kendisini yanıltmadığını ve problemde çıkarmadığını söyledi. Sezonun başlamasını herkesin istediğini ülke olarak futbolun çok özlendiğini belirten tecrübeli çalıştırıcı zor sürecin artık son bulmasını dileyerek tüm takımlara yeni yılda başarı dileyerek sözlerini tamamladı.

banner116
Anahtar Kelimeler:
LefkeStart Verecek..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75