banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Lefke Korku Salıyor..! (0-2)
banner98

Yer: Güzelyurt Üner Berkalp Stadı.

Hakemler: Emre Öztaşlı, Emre Çevikdal, Yusuf Bakar

Baf Ülkü Yurdu: Erdoğan, Adeola, A.Hatay, Azat, Kossi, Fikri (Hasan dk 68)İ. Hatay, Metin (Erkan dk. 46) Issac, Atanda, Mustafa (Ömer dk. 46)

Lefke: M.Özeralp, Mustafa, Armstrong, Aykut, Yakup, Jerry, Semih, Yılmaz, Okorie, Issac (Kasım dk. 21),(Aziz dk. 42) Tuncay (Mert dk. 90+1)

Goller: Dk. 33 Kasım, dk. 65 Aziz (Lefke)

13. dakikada gelişen Baf Ülkü Yudu atağında defansın uzaklaştıramadığı topa Kossi ceza alanı içinde istediği gibi vuramadı, seken topa bu kez kafa ile vurdu ve topu üstten dışarı attı.

25. dakikadaki Lefke atağında sağdan yapılan ortada defanstan seken topu önünde bulan Kasım kendinden beklenmeyecek kadar kötü vurarak topu yandan auta gönderdi.

33. dakikada Lefke öne geçti. Bu dakikada Semih’in pasında ceza topla buluşan Kasım rakibinden şık bir çalımla kurtulduktan sonra klasına yakışır bir vuruşla kalecinin kapattığı köşeden topu filelere gönderdi ve takımını 1- öne geçirdi.

38. dakikadaki Lefke atağında Yılmaz’ın kafa pasında Kasım topun gelişine sert vurdu, kaleci Erdoğan iyi yer tutarak topa sahip oldu.

45. dakikada günün en başarılı isimlerinden Semih’in pasında topla buluşan Aziz’in ceza alanı içinden vuruşunda top yan direğe de vurarak dışarı çıktı.

58. dakikada ani gelişen Lefke atağında Okorie’nin pasında Yılmaz’ın vuruşunda kaleci Erdoğan topu tokatladı, dönen topa bir kez daha vurdu Erdoğan’ın bir kez daha topu uzaklaştırmaya çalıştığı top Aziz’in önünde kaldı. Ancak Aziz de istediği gibi vuramadı ve top kalecide kaldı.

65. dakikada fark 2’ye çıktı. Semih’in defansın arkasına yerden gönderdiği topu Atanda ıskalayınca Okorei kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda boştaki arkadaşı Aziz’i gördü. Aziz de boş kaleye topu yollamakta zorlanmadı ve takımını 2-0 öne geçiren golü attı.

74. dakikada Yılmaz’ın pasında Jerry’nin yerden sert şutunda kaleciden dönen topu defans uzaklaştırdı.

85. dakikadaki Lefke atağında Semih ceza alanı dışından sert vurdu Erdoğan iyi yer tutarak topa sahip olmayı başardı.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Lefke Korku Salıyor.. (02)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75