banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan GG Hamitköy BozalanlarEvrensel İkilisi Zirvede
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Lefke ile Ocak 1-1’lerini Üzmedi..!
banner98

YER: Lefke 16 Ağustos Stadı.

HAKEMLER: Serhan Şimşek Mustafa Torun Cem Öksüzoğulları

LEFKE: Mehmet Aykut, Yakup, Mustafa Armstrong, Jerry, Okorie, Issac, Y.Şipal, Aziz Y.Çetin (Tuncay dk. 71)

T.OCAĞI: Cenk, A.Özbahar, İlker İnceler, Bilal, İsmet, İnsa (İbrahim dk. 78) İlker Tek, Osei, Remzi (Mehmet dk.90), Oha, A.Avcısoy (Cevdet dk.46)

GOLLER: Dk. 55 Issac (Lefke)Dk. 41 Remzi (T.Ocağı)

6. dakikada Lefke’den Armstrong’un ortasında Aziz defansın arkasında topla buluşmasına rağmen boş pozisyonda topu kalecinin kucağına attı.

15. dakikadaki ani gelişen T.Ocağı atağında İnsa rakip ceza alanında kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen araya giren Mustafa topu kornere attı. Kornerden gelen topu İlker İnceler altı pas içerisinden dışarı attı.

39. dakikada gelişen Lefke atağında Issac defansın uzaklaştıramadığı topu önünde buldu. Ancak çok yavaş vurunca top da kalecide kaldı.

41. dakikada T.Ocağı öne geçti. Gelişen atakta Lefke ceza alanına atılan topta defans ve kaleci anlaşamadı, araya giren Remzi topu filelere göndererek takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

55. dakikada Lefke aradığı golü buldu. Orta alandan rakip ceza alanına gönderilen topta kaleci Cenk ile birlikte defans oyuncuları birlikte çıktılar. Birbirlerine bıraktıkları topu kaleci cenk kısa tokatlayınca topu önünde bulan Issac boş kaleye topu göndererek skoru 1-1 yaptı.

68. dakikadaki Lefke atağında Jerry’nin pasında Issac’ın vuruşunda kaleci Cenk topu tokatladı. Defans topu uzaklaştırdı.

76. dakikada gelişen Lefke atağında Y.Şipal çok sert vurdu kaleci Cenk topu sektirdi, İlker topu auta attı.

78. Lefke’den bu kez Jerry ceza alanı dışından sert vurdu Cenk bir kez daha topu tokatlayarak rakibine gol şansı tanımadı.

79. dakikada sol taraftan Y.Şipal’ın ortasında Aziz kale ağzından topu dışarı attı ve takımı adına mutlak bir golü kaçırmış oldu.

89. dakikadaki Lefke atağında Aziz ceza alanına gelen topa kafa ile vurdu ancak kaleci Cenk çizgi üzerinde topa sahip oldu.

Maç da bu skorla sona erdi

FOTOLAR: CEMİL GARİP

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75