banner108
Öne Çıkanlar kktc spor Doğan arenasporkolik Afün Sabrımız Taşmıştır..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Le Chateau Lambousa Okçuluk Yarışması Yapıldı..!
banner98






Minikler ve yıldızlar 10 metre, recurve bayan 30 metre, recurve erkek 30 metre ve compound erkek 30 metre kategorilerinde düzenlenen yarışmaya ilgi büyüktü.

Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Le Chateau Lambousa Hotel Müdür Yardımcısı Ufuk Çağa “Biz otel olarak hem ülke turizmine katkı sağlıyor hemde Okçuluk Federasyonu ile işbirliği çerçevesinde  gençlere yönelik sosyal etkinlikler düzenliyoruz” dedi. Çağa, Turnuvanın geleneksel hale getirileceğini vurgulayarak “Bugünkü katılımın yüksek olması bizi sevindirdi, Lambousa Otelolarak halkın ilgisinden ve kişisel becerilere yatkın olan gençlerimizi desteklemekten büyük bir mutluluk duyuyoruz” dedi.


Kıbrıs Türk Okçuluk Federasyonu Başkanı Mehmet Çavuş da yaptığı konuşmada gençlerin katılımı ve otel müşterilerinin yarışmaya olan ilgisinden oldukça memnun olduğunu, sporcuların çok başarılı atışlar yaptığını belirterek “Bizlere  ev sahipliği yapan otel yönetimine teşekkür ediyorum.Haftaya bir yarışmamızda Lefkoşa’da olacak” dedi.

Girne Amerikan Üniversitesi’ne bireysel sporlara yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür eden Çavuş, “GAÜ, okçuluk sporuna başladı, kulüp kurdu ve bugün aldığı kupa ve puanlar ile en çok dikkat çeken takım oldu.Onların antrenörü, yöneticilerine ve GAÜ Spor Sağlık ve Kültür Daire Başkanı Türkay Akpınar’a, GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Törende son konuşmayı yapan GAÜ Spor Sağlık ve Kültür Daire Başkanı Türkay Akpınar, Okçuluk Federasyonu Başkanı’na teşekkür ederek  işbirliğinin artarak devamını diledi ve Girne Amerikan Üniversitesinin diğer spor dallarında olduğu gibi Okçuluk alanında da başarılı sporcularla faaliyetlerine devam edeceğini, bu tür yarışmaların geleneksel hale getirileceğini vurguladı.

Turnuva sonunda dereceye giren sporcular şöyle:

Olimpik Yay Erkek:

1.         Kemal Ekdal (GAÜ)

2.         Atlan Çelik (GAÜ)

3.         Buğra Beyaz (Ferdi okçu)

 

Makaralı Yay Erkekler:

1.         Serkan Taydaş (Ferdi okçu)

2.         Berkal Volkan (GAÜ)

3.         Osman Tez (GAÜ)

 

Minikler Karma

 

1.         İdal Kutluhan (Ferdi okçu)

2.         Diren Kuş (Güzelyurt Okçuluk)

3.         Ceylin Ecrin Uyanık (Ferdi okçu)

 

Yıldızlar Karma

1.         Eren Paşa (Mağusa Gelişim Akademisi)

2.         Arçın Çelikesmer (Mağusa Gelişim Akademisi)

3.         Tolga Bolçocuk (Ferdi Okçu)

Olimpik Yay Bayan

1.         Sıla Barbaros (Mağusa Gelişim Akademisi)

2.         Fatma Y. Kutluhan (Ferdi Okçu)

3.         Aslı Barbaros (Mağusa Gelişim Akademisi)

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75