banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan GG Hamitköy BozalanlarEvrensel İkilisi Zirvede
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Lapta gücüne güç kattı..!
banner98

 



Lapta bonservisi elinde olan eski futbolcusu Kemal Göktaş’ı, Karşıyaka’dan Kamuran Ertürk’ü, Alsancak Yeşilova’dan Abdullah Atma’yı aldı. Lapta ayrıca, BAL’dan bir forvet, bir orta saha olmak üzere Burak Kızılkaya ve İsmail Demir isimli iki Türkiyeli futbolcuyu kadrosuna kattı. Kırmızı Yeşilli ekip ayrıca genç takımdan Hasan Ozansoy ve Batuhan Nalçabanoğlu’nu A takım kadrosuna dahil etti.


Sempati Otel’de kampta olan Lapta, Süper Lig ekibi Küçük Kaymaklı’yı hazırlık maçında, Mehmet Kanat ve Batıkan’ın golleriyle 2-0 mağlup ederek, lig öncesinde iyi sinyaller verdi.


Kırmızı yeşilli ekip ilk devre de forma giyen Güney Kıbrıslı oyuncu Çico ve Türkiye uyruklu Selçuk ile de yolları ayırdı. Tecrübelli oyuncu Yasin Kansu’yu da Karşıyaka’ya verdi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75