banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Vardıdan Boupendzanın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama.. MSA Voleybolda İlerliyor.. MAĞUSA TÜRK GÜCÜ - YENİ BOĞAZİÇİ : (4-0)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Küsbeci’den arkadaşlarına teşekkür..!
banner98






 K-Pet 1’inci Ligi Gol Kralı, Gençlik Gücü’nün golcü futbolcusu Hüseyin Küsbeci oldu. Hüseyin Küsbeci, bu başarıyı elde etmesinde kendisine yardımcı olanlara teşekkür etmeyi unutmadı.


Takımının attığı 65 golden 29’una imza atan Küsbeci, kendine en büyük güç verenin Allah olduğunu söyledi. Bunun bilinci ile de attığı her golden sonra Allah’a dua ettiğini vurguladı.


Takım halinde başarılı olduklarının altını çizen Gençlik Gücü’nün golcü futbolcusu Hüseyin Küsbeci, “Allah’ın verdiği güç yanında, bana top taşıyan başta İsmail Soydan olmak üzere Hakan Altın ve Hakan Eminoğlu’na teşekkür ederim” şeklinde konuştu.


2013-2014 Futbol Sezonu’nda yine 1’inci Lig’de Gönyeli forması ile 31 gol atarak Gol Kralı olduğunu anımsatan Hüseyin Küsbeci, “Bu sezon Gol Kralı olmanın başlıca nedenleri, takım oyuncuları olarak saha içindeki uyum yanında saha dışındaki bir birimize karşı sevgi ve saygımız etken oldu” dedi.


2015-2016 Futbol Sezonu’nda en çok golü 26’ncı haftada Lapta karşında 4 gol ile atan Hüseyin Küsbeci; 3’üncü haftada Dumlupınar karşısında; 8’inci haftada Düzkaya karşısında; 22’nci haftada Girne Halk Evi karşısında 3 gol birden atmayı başardı.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75