banner108
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kürşad, Eleştiriler Normal Karşılanmalı..!
banner98

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen UEFA Pro (Teknik Direktör) Kursu devam ediyor. Teknik direktör adayları bugün sabahtan öğlene kadar Eğitim Üst Kurulu Başkanı Mustafa Borataş, Eğitim Üst Kurulu Üyesi Serhat Deniz ve Türkiye Futbol Federasyonu Eğitmeni Ömer Kaner nezaretinde sahada uygulamalı eğitim gördü. Öğleden sonra KTFF Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu’na geçen adaylar, seminere katıldı.

Kürşad, spor basını-antrenör ilişkisini anlattı

Gerçekleşen seminerde konuşmacı olarak eski Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Başkanı ve Kıbrıs Gazetesi Spor Müdürü Songuç Kürşad yer aldı. Songuç Kürşad konuşmasında teknik direktör veya antrenörün, spor basını ile ilişkisinin nasıl olması gerektiği yönündeki düşüncelerini teknik direktör adaylarına anlattı. Kürşad, sıcağı sıcağına verilen demeçlerin çok da amacına ulaşmadığına inandığını ifade ederek, stresin ve sinirin yüksek seviyede olduğu durumlardaki maç konuşmalarının ortamı daha çok gerdiğine inandığını söyledi. Spor basını içerisinde düşünüldüğü kadar iyi şartlar olmadığını ve birçok gazetenin 1-2 kişi ile döndüğünü kaydeden Kürşad, “Hepimizin ortak amacı bu ülkenin gençliğini ayakta tutmaktır. Futbol da bu yolda çok önemlidir.”diye konuştu. Teknik direktörlerin zaman zaman spor basınına kızdığını, küstüğünü ifade eden Songuç Kürşad, teknik direktörlerin sadece kendi işlerine odaklanması gerektiğini ve spor yazarları tarafından yapılan eleştirilerin normal karşılanması gerektiğini aktardı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75