banner108
Öne Çıkanlar Hamitköy Cumhuriyet Kupası Oynanıyor.. Kortta Başbakanlık Kupası.. Başkentte 4ledi.. (24) Doğan Türk BirliğiMerit Alsancak Yeşilova Maçı Yarına Ertelendi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kupada bugün nefesler kesilecek..!
banner98

 





Başkentte zorlu randevular

2.turda başkent Lefkoşa’da gün adına önemli karşılaşmalar oynanacak. Lig lideri Yenicami, kendi sahasında ikinci sıradaki Cihangir’i ağırlarken, karşılaşmanın hakemliğini tecrübeli isim Kerem Eran yapacak.

Lefkoşa’daki bir diğer karşılaşma ise Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda Küçük Kaymaklı ile Lefke arasında oynanacak. Bu zorlu mücadelede ise Utku Hamamcıoğlu düdük çalacak.

Bu iki maçta da 4 takımın hedefi kupada yoluna devam edip şampiyonluğa yürümek. Yenicami çifte şampiyonluk hedeflerken diğer 3 takım kupada başarılı olmak istiyor.

Efsane Akova deplasmanında

Başkent temsilcisi GAÜ Çetinkaya, 2.tur karşılaşmasında Akova’ya konuk olacak. Tarihinde ilk kez kupada 2.tura yükselen 1.Lig ekibi sarı kırmızılıları Görneç’te ağırlayacak. Bilindiği üzere Akova ilk turda Mağusa Türk Gücü’nü 5-2 mağlup etmişti. Karşılaşmanın hakemliğini Serkan Şimşek yapacak. GAÜ Çetinkaya’nın artık tek hedefi kupa.

Önce kupada sonra ligde

Ligde küme düşmeme mücadelesi veren Dumlupınar ile Gençlik Gücü 2.turda Mağusa’da karşılaşacak. Karşılaşma Dr.Fazıl Küçük Stadı’nda oynanacak. 2 takım da kupa sonrasında ligde bu kez Lefkoşa’da kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi Hakan Muhtaroğlu yönetecek. Her iki takımında hedefi daha çok ligde kalmak.

Bölge maçı Mormenekşe’de

Ligde son sırada yer alan Mormenekşe, kupada 2.turda komşusu Gençler Birliği’ni ağırlayacak. 14.00’da başlayacak olan mücadele Cemal Balses Stadı’nda oynanacak. Emre Öztaşlı bu karşılaşmada orta hakemlik görevini üstlenecek. Özellikle Gençler Birliği kupada finale yürümek istiyor.

Ozanköy’de zorlu maç

Birinci Lig Beyaz Grup’ta ilk sırada yer alan Girne temsilcisi Ozanköy, 2.turda kendi sahasında Baf Ülkü Yurdu’nu ağırlayacak. Zevkli geçmesi beklenen mücadele saat 14.00’da başlayacak ve maçın hakemliğini Hüseyin Eyyüpler yapacak. Her iki takımda daha çok ligi düşünüyor.

Derbiler ışıklar altında oynanacak

Kupada 2.turda 2 karşılaşma gece oynanacak. Ülkemizin en büyük derbisi olan Doğan Türk Birliği-Türk Ocağı Limasol karşılaşması 18.30’da Mete Adanır Stadı’nda oynanacak ve maçta tecrübeli hakem Mehmet Malek düdük çalacak.

Her iki takımında tek hedefi var. Hem derbi de üstünlük sağlamak hem de kupada yola devam edip şampiyonluğa ulaşmak.

Bir diğer karşılaşma ise Güzelyurt Üner Berkalp Stadı’nda Binatlı ile Yalova arasında oynanacak. Bu karşılaşma da 18.30’da başlayacak ve zorlu mücadelenin hakemliğini Timur Ercan Bodi üstlenecek.

Bölge derbisinde her iki takımda kupada yoluna devam etmek istiyor.

HABER : NECMİ USAL

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75