banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kupa ile Kapadı,Kupa ile Açtı..! (3-2)
banner98





YER: Güzelyurt Üner Berkalp Stadı

HAKEMLER: Utku Hamamcıoğlu-Halil Erdem Canaloğlu-İsfendiyar Açıksöz

YENİCAMİ: Ozan-Ömer-Emin-Salih (Behiç dk.106)-M.Altın (Eren Dk.85)-Ünal-M.Göktaş- Tansel (Cemal Dk.71)-Oladele-John-John Okali

T.OCAĞI: Matthaios-Hasan-Mustafa (İsmet Dk.67)-Mustafa Avcı-Bilal-James, Muhammed (İlker Dk.112)-Yunus (H.Sadrazam dk. 46)-Dinopeter-Justice-Ertaç

GOLLER: Dk. 8 M.Altın, Dk. 65 John (YENİCAMİ) Dk.74, dk.78, dk. 105 Ertaç (T.OCAĞI)

8. dakikada T.Ocağı kalesine yaklaşık25 metreden bir serbest vuruş kazandı. Atışı kullanan M.Altın mükemmel bir vuruşla topu ağlara yollayarak Yenicami’yi 1-0 öne geçirdi.



33. dakikada Yenicami bir kez daha T.Ocağı ceza alanı dışında serbest vuruş kazandı. M.Altın bir kez daha mükemmel vurdu, ancak bu kez top yan direkten döndü. Devam eden pozisyonda John topu ağlara yollamasına rağmen pozisyonu ofsayt olduğu gerekçesiyle gol iptal edildi.



41. dakikada T.Ocağı takımının kazandığı serbest vuruşta Ertaç’ın vuruşu çok yavaş oldu ve top kaleci Ozan’da kaldı.



48. dakikada Dinopeter’in soldan ortasında Justice’nin arka direkteki kafa vuruşunda top direğin hemen üzerinden dışarı gitti.



51. dakikada Yenicami’den John’un yerden giden sert şutunda kaleci Matthios direk dibinden topu tokatlayarak kornere attı.



65. dakikada fark 2’ye çıktı. Bu dakikada M.Altın rakibinden sıyrıldıktan sonra sağ taraftan son çizgiye kadar indikten sonar geriye çıkardığı topu John boş kaleye yollayarak Yenicami’yi 2-0 öne geçirdi.



74. dakikada gelişen T.Ocağı atağında M.Altın rakip oyuncu Dinopeter’i ceza alanında düşürünce hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Ertaç skoru 2-1 yapan golü attı.



78. dakikadaki T.Ocağı atağında Justice’nin ara pasında topla buluşan Ertaç düzgün bir vuruşla topu ağlara yollayınca skor da 2-2 oldu.



83. dakikada Yenicami’den Ünal’ın kullandığı serbest vuruşta top yan direkten döndü. Dönen topu M.Altın yakın mesafeden üstten dışarı atarak mutlak bir golü harcamış oldu.



98. dakikada gelişen Yenicami atağında T.Ocağı ceza alanı içinde oluşan karambolde top John’un önünde kaldı. Çok müsait pozisyonda olmasına rağmen John topu kalecinin kucağına attı.



105. dakikada T.Ocağı öne geçti.  Yenicami defansının bir türlü uzaklaştıramadığı topu alan Ertaç, 2 rakibinden kurtulduktan sonra sol ayağı ile yerden düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve hem kendinin hem de takımının 3’ncü golünü atarak T.Ocağı’nı 3-2 öne geçirdi.



Geriye kalan dakikalarda başka gol olmayınca T.Ocağı maçı 3-2 kazanarak Süper Kupayı müzesine götürmeyi bildi.


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75