banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kupa Gür Metal’in..!
banner98

 





2. Mehmet Kavaz Halı Saha Anı Turnuvası dün akşam Kırıkkale’de Kırıkkaleli Garaj ile Gür Metal arasında oynanan final maçı ile son buldu. Final maçı sonrasında kupayı Gür Metal aldı.

3 Ağustos’ta başlayan ve 12 takımın katıldığı, 2. Mehmet Kavaz Halı Saha Anı Turnuvası’nda üçüncülük maçı Kırıkkaleli Garaj ile Arçoz arasında oynanırken, finale Kırıkkaleli Garaj ile Gür Metal çıkmıştı.

Hakemliğini Erkut Mahsucu’nun yaptığı final gecesinde ilk olarak Kırıkkale Yıldızlar Takımı kendi aralarında maç yaparak, maçı izlemee gelen kalabalığa eğlenceli anlar yaşattılar.

Maçta Değirmenlik Belediyesi As Başkanı Mehmet Hüdaverdioğlu başta olmak üzere, Kırıkkale Muhtarı Cemal Gürsel Osmanoğlu, Çetinkaya Spor Kulübü Başkanı Asım Vehbi ve anısına ikinci kez turnuva düzenlenen merhum Mehmet Kavaz’ın babası Hüseyin Kavaz da hazır bulundu.

2. Mehmet Kavaz Halı Saha Anı Turnuvası final gecesinde Kırıkkale Muhtarı Cemal Gürsel Osmanoğlu ve Değirmenlik Belediyesi As Başkanı Mehmet Hüdaverdioğlu birer konuşma yaparak, Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal ve Değirmenlik Belediyesi meclis üyelerine saha yapımından dolayı teşekkürlerini sunarken, merhum Mehmet Kavaz’ı da saygıyla andılar.

Final maçının tamamlanmasının ardından ise Kırıkkale Yıldızlar Takımı’na, Kırıkkaleli Garaj takımına ve Gür Metal’e kupaları verildi. Gecede ayrıca Hakem Erkut Mahsucu’ya da madalya takılırken, Hüseyin Kavaz’a da turnuvanın anısına bir kupa verildi. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75