banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Binatlı YDÜ Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kumyalı’da Emanet Emin Ellerde..!
banner98

Bölgeler Terfi Müsabakaları (BTM) 2.liginde mücadele edecek olan Kumyalı Spor Kulübü’nde başkanlık görevini devralan Fuatcan Ağcabay ve yönetimi yeni sezonda takım çalıştıracak antrenör Kani Buranay ile anlaşarak başlatmış oldukları çalışmalara dün akşam yapılan sporcu toplantısı ile devam edildi.

Birlik mesajı verdiler

Kumyalı Spor Kulübü başkanı Fuatcan Ağcabay, yöneticiler, antrenör Kani Buranay ve sporcuların katılımı ile gerçekleştirilen sporcu toplantısında birlik, beraberlik mesajı verilirken sezonun onlar açısından çok anlam ifade ettiği görüşünde birleşildi. Toplantıda konuşan, Kumyalı Spor Kulübü başkan Fuatcan Ağcabay sezona yönelik çalışmalara başladıklarını, kulübü daha iyi yerler taşımak için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğine vurgu yaptı. Ağcabay, Efsane başkanları Ahmet Yekta’nın bırakmış olduğu emaneti en iyi şekilde sahiplenerek gereken ne ise yapılacağının altını çizdi. Başkan Fuatcan Ağcabay, yönetim, antrenör ve oyuncu grubu olarak çok genç olmalarına rağmen, çok çalışarak, mücadele edecekleri Bölgeler Terfi Müsabakaları (BTM) 2.liginde başarılı olmak için çok çalışarak hedeflerine ulaşacaklarını söyledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75