banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kumyalı’da, Ağcabay İşbaşı Yaptı..!
banner98

Kumyalı Spor Kulübü’nde uzun yıllar başkanlık yapan Ahmet Yekta’nın beklenmedik vefatından dolayı kulübün Asbaşkanı Fuatcan Ağcabay görevi devralarak yola devam ediyor. Kumyalı Spor Kulübünde çok önemli hizmetleri emek ve katkıları olan merhum Ahmet Yekta’dan boşalan başkanlık görevini devralan Fuatcan Ağcabay 2018-2019 döneminde birlikte çalışacağı yönetim kurulunun belirleyerek açıkladı.

Yeni Yönetim ve Görev Dağılımı

Fuatcan Ağcabay başkanlığındaki yönetimde görev dağılımı Asbaşkan Mulla Kumyalılı, Veznedar Mustafa Ağcabay, Yazman Yekta Polat, Sayman Hürkan Ceylanlı, Sporcu Sorumlusu Hakan Ceylanlı, Sosyal İşler Sorumlusu Murat Şahin, Saha Sorumlusu Bayram Pars görev yapacak.

Zor Görev

Kumyalı Spor Kulübü başkan Fuatcan Ağcabay kulübleri ile özdeşleşen efsane başkan olan Ahmet Yekta’nın vefatından sonra büyük bir üzüntü içerisinde olduklarını, hayatın devam ettiğini, canı kadar değer verdiği kulübümüze sahip çıkmak ve onun bıraktığı noktadan daha iyi yerler taşımak için yönetimdeki ekibi ile birlikte çok zor bir görevi devraldıklarının bilinci içerisinde olduğunu belirtti. Genç çalışkan yönetici arkadaşları ile birlikte çalışmalara başladıklarını ilk olarak sahanın çim zemine dönüştürülmesi için girişimlerde bulunduklarını, ölçümlerin yapıldığını, elektiriğin getirilmesi için çalışma başlatacaklarını belirten başkan Fuatcan Ağcabay, sportif açıdan da başlayacak olan Bölgeler Terfi Müsabakaları (BTM) 2.liginde en iyi şekilde mücadele etmek içinde hazırlıklara başlandığını söyledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75