banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Lefke
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kulüpler Çatırdıyor..!
banner98

Bu gelişmeler üzerine kulüp başkanları yarın akşam Girne Halk Evi kulübünde toplanarak fikir alışverişinde bulunacaklar.

Kulüplerin yarın akşam yapacakları toplantıya 10 civarında kulübün katılacağını bildirdiği, buna ek olarak da Antrenörler Derneği, Hakemler Derneği ve Futbolcular Derneği temsilcilerinin de toplantıya davet edildiğini ve onların da görüşlerinin alınacağı belirtildi.

Konuyla ilgili olarak konuşan Girne Halk Evi Kulüp başkanı Veli Esendağlı, kulüpler Birliği’ne karşı bir oluşum içinde olmadıklarını belirterek “Sadece toplanmaya gideceğimiz yerde yani genel kurulda elimizde veri olsun, bilerek gidelim. Bunun sonunda belki de futbolun oynanmamasına karar vereceğiz. Ama herkes fikrini söylemiş olacak” dedi.

Esendağlı, yarın akşamki toplantıda her kesimin indirim yapması durumunda devlet katkısına ihtiyaç duyulmayacağını belirterek “Hakemler, antrenörler ve futbolcular indirimi kabul ederse devletten para almamıza gerek kalmayacak. %20 indirim yaparlarsa devlet katkısını çıkardık demektir” dedi.

Girne Halk Evi Kulüp Başkanı Veli Esendağlı, tüm bu olguların yerine gelmesi durumunda bile sağlık kurulunun maçların oynanmasına izin vermesi ve kulüplerin de ortaya konulacak şartları yerine getirebilmeleri halinde maçları oynayacaklarını vurguladı.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Kulüpler Çatırdıyor..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75