banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

KTSYD ; “Sportif Müsabakalarla Moral Ve Motivasyon Bulacağız”
banner98

KTSYD’den yapılan açıklamada, yapılacak değerlendirmede her bir spor branşının ayrı ayrı değerlendirilmesi gerçeğinden yola çıkarak spor camiasındaki bireylerin ve onların ailelerinin sağlıklarının riske atılmayacağı bir dönemde sportif faaliyetlerin ve müsabakaların başlayacağı yönünde karar üretilecektir.

Ekonomik olarak etkilenen toplumumuzun psikolojik olarak olumsuz etkilendiği bu süreçten sportif müsabakalarla moral ve motivasyon bulacağı inancını taşıyoruz.

Hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı yeni bir sürece giriyoruz. Genelde sporun paydaşları, özelde spor basını olarak bu sürece ayak uydurmak durumundayız. Mevcut dönemde ülke sporunun sağlıklı bir şekilde geri dönüşü ve rayına oturması için yayınlar, haberler yapılmakta ve görüşler belirtilmektedir. Bu bağlamda önemli bir misyon üstlenen basınımızın kamuyu doğru bilgilendirme adına hassas olması gerekmektedir.

Biz KTSYD olarak tüm spor basını ile birlikte sporun paydaşlarının yapılan yayınlara saygı çerçevesinde geri dönüş yapmasını ve bu konuya dikkat etmesini istiyoruz. Ayrıca toplumumuzun sağlıklı bir şekilde yeniden sportif faaliyetlere en uygun zamanda dönmesi arzusunda olduğumuzu da ifade etmek isteriz.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75