banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı kktc spor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

KTSYD; Sorumlular en şiddetli şekilde cezalandırılmalı..!
banner98

  



                                Futbol sahalarımızda zaman zaman birkaç kendini bilmezin yapmış olduğu bu ve buna benzer spor ahlakına ve insanlığa           sığmayacak hareketler gerekli yasal merciler tarafından en şiddeti şekilde cezalandırılmalıdır. Kulağına ve başına aldığı darbe ile                   kendini kaybeden genç hakem Hüseyin Özkan’ın sağlık durumu o an kötüye gitmiş olsa ve hayati tehlike yaşasaydı Başkan İsmail                 Özer mutlu mu olacaktı? Özer’in hareketi kabul edilebilir bir davranış değildir.

                  Genelde spor, özelde futbol dostluktur, kardeşliktir, centilmenliktir. İkinci Lig’de son iki haftada yaşanan olaylar doğrultusunda, başta Vadili Kulüp Başkanı İsmail Özer olmak üzere böylesi çirkin hareketlerde bulunan kişiler, hem ilgili federasyon ceza kurullarınca hem de sivil mahkemelerce yargılanmalı ve en şiddetli cezalara çarptırılmalıdır. Bu olayın kamu vicdanında açtığı yaranın kapanması kesin olarak bu şekilde sağlanmalıdır.

                Sebebi ne olursa olsun yaşanmasını asla istemediğimiz bu tip çirkin olaylara tenezzül edenlerin cezalandırılmasının takibi bundan böyle KTSYD olarak önceliklerimiz arasında olacaktır. Hakemler Hüseyin Özkan’a, Hakkı Emir’e ve ailesine geçmiş olsun der, genç hakemlerimize bundan sonraki görevlerinde başarılar dileriz.

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75