banner108
Öne Çıkanlar Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı.. Mesarya onaylandı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

KTSYD, EAK’ın ödül gecesine katıldı..!
banner98

 




Birçok branşta ödüllerin verildiği geceye Rum spor kamuoyundan isimlerin yanı sıra Kıbrıslı Rum lider Nikos Anastasiadis de katıldı. KTSYD ile EAK’ın iyi ilişkilerinin de perçinlendiği gecede EAK Başkanı Banayodi Fellukas ve yönetim kurulu üyeleri, KTSYD yönetim kurulu üyeleriyle de görüşme fırsatı bularak, yeni ortak projeler için görüş alışverişinde bulundu. 

Lefkoşa Hilton Hotel’deki ödül gecesine KTSYD Başkanı Bülent Kılıçoğlu’nun yanı sıra Asbaşkan Burhan Gürkan ve yönetim kurulu üyeleri Eren Şişik, Alkan Baykent ve Hüseyin Köprülü de yer aldı. Daha önce KTSYD Yılın Spor Ödüllerine de EAK yönetim kurulu üyeleri katılım göstermişti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75