banner108
Öne Çıkanlar Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0) Soyer Hacıganimler PlayOffta..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

KTSYD, Akıncı’yı ziyaret etti..!
banner98





Sabah saatlerinde Cumhurbaşkanlığı’nda gerçekleşen ziyarette Akıncı, Çelen Oben’e ve yeni yönetim kuruluna görevinde başarılar diledi. Uzun süre KTSYD yönetimi ile sohbet eden Akıncı, müzakere sürecinde spor konusu ile ilgili de bilgi verdi.

Akıncı: “Spor komitesi kurulabilir”

Spor konusunun henüz konuşulmadığını ifade eden Akıncı, eğitim ve kültür gibi komiteleri müzakere sürecinde kurduklarını, bunun yanına spor komitesinin de ilerleyen zamanlarda eklenme ihtimalinin olabileceğini kaydetti. Hayati konulardan sonra ‘spor’ konusunun da müzakerelere gireceğini belirten Akıncı, “Spor konusunda fikir ayrılıklarına düşeceğimizi düşünmüyorum. Spor konusu bana göre kolay” dedi. Müzakerelerin ilerleyen sürecinde sporu güven artırıcı önlemler kapsamında da sunmayı düşündüklerini kaydeden Akıncı, sporun yanı sıra farklı güven artırıcı önlemler de alabileceklerini kaydetti.


Oben: “Spor komitesi konusunda KTSYD olarak her türlü desteğe hazırız”

KTSYD Başkanı Çelen Oben ise göreve yeni başladıklarını ve tecrübeli ile genç kişilerin harmanlanmasından oluşan dinamik bir yönetim kurulu oluşturduklarını söyledi. Oben, çalışmalara hızla başladıklarını ifade ederek, Cumhurbaşkanı’na gerçekleştirmeyi planladıkları projelerden söz etti. KTSYD’nin yapısıyla ilgili de Akıncı’ya bilgi veren Oben, spor komitesi konusunda Cumhurbaşkanlığı’nın talep etmesi halinde KTSYD olarak her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti. Cumhurbaşkanlığı’ndaki ziyarete Başkan Çelen Oben’in yanı sıra, Asbaşkan Burhan Gürkan, Genel Sekreter Raif Özgüren ve Yönetim Kurulu üyeleri Eren Şişik, Tahir Topaloğlu ve Osman Dinler katıldı. Çelen Oben ziyarette, Cumhurbaşkanı Akıncı’ya ziyaretleri anısına plaket takdim etti.


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75