banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

KTFF Başkanlığı için tek aday başvurdu..!
banner98




KTFF Yönetim Kurulu'nun 20 Nisan 2017 tarihli ve YK-09/2016-2017 sayılı genelge kararıyla yaptığı KTFF Olağan Seçimli ve Mali Genel Kurul Toplantısı çağrısında; "KTFF Başkanlığı Adaylığı" için, tüzük gereği 16 Mayıs 2017 tarihi mesai bitimi olarak belirlenen başvuru süresi içerisinde, yalnızca 7 yıldır görevde olan başkan Hasan Sertoğlu KTFF Genel Sekreterliği'ne yazılı olarak, tüzüğe uygun şartlarda başvurusunu yaptı.

Genel Kurul'da kapalı zarf usulü yapılacak olan oylama sonucunda, 4 yıllığına seçilecek olan KTFF Başkanı tüzük gereği aşağıdaki yetkilere sahip olacak.   

KTFF ÇALIŞMA, USUL VE ESASLARI TÜZÜĞÜ
Madde 39- Başkan
1. Başkan KTFF’nin yasal temsilcisidir.
2. Başkanın görev ve yetkileri şunlardır:
A) Genel Kurul ve Yönetim Kurulu’nun aldığı kararları Genel Sekreterlik aracılığıyla derhal uygulamak,
B) KTFF kurullarının bu Tüzükte yer alan hedeflere ulaşacak şekilde etkili işleyişini sağlamak,
C) Genel Sekreterin atanmasını ve görevden alınmasını teklif etmek,
Ç) KTFF ile onun üyeleri, FIFA, UEFA, siyasi kurumlar ve diğer ulusal ve uluslar arası kuruluşlar arasındaki ilişkileri yürütmek,
D) KTFF’nin işlerini bu Tüzüğün kuralları ve diğer ilgili talimatlar uyarınca yürütmek,
E) Genel Sekreterliğin çalışmasını denetlemek,
F) Daimi ve Geçici Kurulların kurulmasını ve bu kurulların başkanlarının ve üyelerinin Yönetim Kurulu tarafından atanmasını önermek,
G) KTFF adına harcamalar yapmak ve gerekirse bu yetkiyi Başkan vekillerine, Genel Sekreterliğe veya bir Yönetim Kurulu üyesi ile birlikte yazılı yetki belgesi vermek şartıyla personele vermek,
H) Bu Tüzük’te belirtilen diğer görevleri yapmak.
3.Başkan, Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu (kurul varsa) başkanlık eder.
4. Yönetim Kurulu toplantılarında oyların eşitliği halinde Başkan’ın oyu belirleyicidir.
5. Bir Başkan en fazla üç (3) dönem (on iki yıl) başkanlık yapabilir.
6. Başkanın katılmadığı toplantılara birinci başkan vekili başkanlık eder. Birinci başkanvekili de toplantıya katılamıyorsa, ikinci başkanvekili toplantıya başkanlık eder. İkinci başkanvekilinin de katılamadığı toplantıyı en kıdemli Yönetim Kurulu üyesi yönetir.
7. Başkanın ölümü, istifası veya görevini sürekli olarak yerine getirememesi halinde, bir ay içinde tekrar seçim yapılması şartı ile birinci başkan vekili, yoksa ikinci başkan vekili, başkan vekillerinin olmaması halinde de Yönetim Kurulu’nun kendi üyeleri arasından belirleyeceği kişi Başkanlığa vekâlet eder.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75