banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Binatlı YDÜ Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Köseoğlu; “BTM 2’nin Başlangıcı İçin Sabırsızlanıyoruz”
banner98

Genç teknik adamın süreçle ilgili açıklamaları söyle. BTM 2’nin diğer liglerden farklı değerlendirilmesi lazım. Süper lig ve 1. Lig büyük ölçüde şekillendi. Bu liglerde farklı senaryolar değerlendirilebilir. Ancak BTM 2.ligindeki takımlar lige başlama aşamasındayken, birçok harcama yapılmışken corona virüs sureci başlamıştı. Bununla birlikte köy takımlarımız bu ligin başlaması için sabırsızlanıyor.

Biz Karadeniz 61 Kaplıca olarak futbolcularım bireysel antrenmanlarını sürdürüyor. Tabiki lig öncesi takım antrenmanları yapabilmemiz takımı mental fizik kondisyon olarak hazırlamamız için belli bir sureye ihtiyacımız olacak ve bununla ilgili bütün planlarımızı yaptık.

Ayrıca BTM 2.liginin başlaması kırsal bölgedeki insanlarımızın bu kötü dönemde yaşadıkları olumsuzlukların , psikolojik ve ruhsal bozukları bir nebze olsun düzelteceğine ve yine o eski mutlu neşeli heyecan dolu futbol sohbeti yapabileceğimiz günlere döneceğimize inanıyorum.

Genel olarak Bütün BTM 2.ligi kulüplerinin de düşüncesi liglerin başlatılması yönündedir.

Bu yüzden Sağlık ve Bilim kurulundan gelecek olumlu kararı ve ardından Futbol federasyonumuzun sunacağı takvimle yine koyduğumuz Şampiyonluk hedefimize Karadeniz 61 Kaplıca yönetim kurulu ve futbolcularımla birlikte adım adım ilerleyeceğiz.

Tekrardan herkese sağlıklı günler dilerim.. Evde Kalın..

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75