banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Köse ve Arda, A Takıma Göz Kırpıyor..!
banner98

U21 Süper Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi tüm hızıyla devam ederken, gol krallığı yarışı da sürüyor. 55 puanla averajla lider Mağusa Türk Gücü’nün 2 puan gerisinde ikinci sırada yer alan Doğan Türk Birliği’nin gol ayağı Arda Eren Metin, 65 golle zirvede yer alırken, ikinci sırada ise attığı 48 golle Mağusa Türk Gücü futbolcusu Abdülaziz Köse bulunuyor. Abdülaziz, 57 puanla lider durumda bulunan ve şampiyonluğa koşan Mağusa Türk Gücü’nde atılan 130 golün 48’ine imza atarken, Arda Eren Metin ise takımının kaydettiği 120 golün 65’ini rakip filelere gönderdi.

Bunun yanında Arda ve Abdülaziz, U21 Süper Lig’de mücadele eden 16 takımın 10’undan daha fazla gol attılar. Genç golcüler, 22 hafta sonunda Türk Ocağı, Baf Ülkü Yurdu, Binatlı, Merit Alsancak Yeşilova, Gönyeli, Düzkaya, Hamitköy, Lefke, Cihangir ve Göçmenköy’den daha fazla gol atma başarısı gösterdi. Gösterdikleri bu performansla Arda Eren Metin, A Takım Hocası Caner Oshan’a hazırım mesajı gönderirken, Abdülaziz Köse ise attığı gollerle Gargaların yeni golcüsü olmaya aday olduğunu Teknik Patron Ali Oraloğlu’na gösteriyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75